- Konuyu Başlatan
Hocam sana tavsiyem hiç masrafa girme direk bunu al zamanında plaja gittiğimizde vatandaşın biri tek kişilik park yerine ısrarla kendi arabasını sokmaya çalışmıltı ve benim sağ arka çamurluğu biraz çizmişti bende bunu aldım işe yarar belki diye işe yaramayı geçtim arabada leke , çizik diye bir şey kalmadı gelen giden hangi cilayı kullanıyorsun diyor. Şimdi az bişey kaldı içinde 2-3 tane daha alıcam kalsın evde fazladan.
Ürün bu zaten denemekten zarar gelmez 50 liralık alışverişe tamamlarsan kargoda bedava.
Resmini çekicektim ama linkini buldum buradan sipariş edersin.
http://www.hepsiburada.com/liste/au...falfa1232&categoryId=20035740&SKU=OTFALFA1232
kardeşim çok teşekkür ederim bu ürünün aynısından alıp deneyeceğim bir sonuç alırsam burda paylaşırım
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:29 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:27 ----------
vardır elbet fakat benim kullandığımda ince pasta yazıyor. evet melhem gibi üstübü ile uyguluyorum üstübüyü nemlendirip yüzeye uyguluyorum zaten uygularken aşındırdığını sürtündüğünü hissedersiniz. örnek olması açısından paylaşıyorum dün sabah aracımın üstüne kuşun biri nokta atışı yapmış ve tam tavanın üstünde ynaık gibi bir iz kalmıştı. Pasta ile çok kısa bi müdahale ile çıkartabildim. Sizin su izleride bu tip yüzeysel bir şey ise eminim çıkartacaktır.
buda sadece pasta ile aldığım sonuç
üstadım örnek resimlerle vakit ayırıp zahmet verdiğiniz için çok teşekkür edrim kısa zamanda arkadaşın tavsiye ettiği pastayı alıp deneyeceğim inşallah geçer aracım daha 2011 ve 16.000 km de