Branda kullanımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dejaay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabayı bizim bahçeye koyuyorum.Aslında bir araçlık yer vardı ama oraya babam arabasını koyuyor,ben de ne yaptım ettim arkada bahçenin içine doğru yer açtım.Bir de toprak zemine el arabası ile bol bol kum döküp düzleyince tadından yenmez oldu.Araba ağaçlarla bayağı haşır neşir oldu.Hatta muz ağaçları arabanın sağ yanında üstünü kaplıyor ama ben çok seviyorum bu görüntüyü.Yeşil ile teknolojinin iç içe görüntüsü.:DYalnız bir sorunum var.Çam ağaçlarımızın o ince pulları hep arabanın üzerine dökülüyor.1 hafta içinde dünya kadar yaprak oluyor.Tozlanıyor araba.Haftada bir mütemadiyen yıkıyorum arabayı.Bir ara dedim branda mı kullansam ama bizimki gibi nemli memleketlerde branda arabanın boyasını söker atar dediler.Boya hava alamaz ve açılırmış.O yüzden branda kullanmıyorum.Yine de arabanın üstüne hava alacak şekilde bir şeyler örtmek gerek.Malum kış geliyor yağmur dolu bastıracak.Sanırım onların az da olsa arabaya zararı olacaktır.

Son düzenleme:
Güncel brandalar eskisi gibi degil artık,boyaya zarar vermez.Ben eski arabamda da bunda da roblem yasamadım.şu anki arabamda İlk bir sene kullanıyordum,sonra abime verdim,2 sene kullanmadım şimdi tekrar kullanıyorum.hiçbir zarar görmedim

Bu branda işine benimde el atmam lazım, 1 hafta 10 gün kullanmadığım oluyor.
Aracaın üzerini profilden gölgelik ile kapattır demişti yakınlarım ama bana apartman yaşamında pek mantıklı gelmiyor bu.
Uzun süreli kullanımda zararı yoksa benim işimi gayet rahat görür

eğer rütübet yönünden zengin bir ilde yaşıyorsan ve örteceğin branda kalitesiz ise aracın nemlenmesine sebeb olur.bu da boyanın matlaşmasına ve zamanla aracın ince noktalarında çüreme yapar...

Evet arkadaşlar bugün brandam geldi.. Kutudan şöyle bi çıkarıp baktım. Gayet güzel birşeye benziyor..

Brandanın içine de boyayı çizmesin diye ipeksi, ince bir kaplama yapılmış.. Birazdan denemeye gidecem. Umarım olur..

Umarım olur...dedik ama olmadı. Oldu ama baya bi bol oldu.. Yani ne diyim çadırın ön tarafı da arka tarfı da yerlerde sürünüyor. Yani lastikli kısım sıkacak yer bulamıyor.

Kutunun üstüne baktım da "otomobil bedeb grupları" altında "grup 13/B" işaretli. Grup 13/B nin kapsadığı arabalar: Chavrolet impala, Ford Thunderbid, Mercedes S-SEC, Serisi.. (arabaları bilmediğim için boyutlarını gözümün önüne getiremiyorum ama çadırı göz önüne aldığım da babayiğit arabalar olduğu kesin) Göründüğü gibi aralarında opel yok.. Yanlış göndermişler.. Halbuki ben sipariş notu olarak arabamın modelini ve markasını belirtmiştim.. Modacara (çadırın dağıtıcısı) da sormuştum ben "benim arabaya hangisi olur" diye onlarda "grup 7 olur" demişti ama ereyon yanlış grup çadırını yollamış..

Experience hocam, senin çadır biraz dar oluyordu demiştin.. Acaba, eğer kutu yanınızda ise, bakabilir misiniz sizin çadırın grubu nedir? Ona göre ereyona geri yollayacağım..

Kutusuna baktım, bana grup 7 göndermişler ve senin de kullanman gereken branda bu.İçeriğinde opel vectra ve calibra yazıyor.Sanırım sana 13/B gibi alakasız bir grup göndermişler ki o arabalar dev gibi arabalar zaten, branda yerlerde sürünür.Eğer ereyon ile sipariş iptaline giderseniz bendekini sanauygun bir şekilde verebilirim.Yalnızca bir kere kullandım,katlı şekilde duruyor.Aklında bulunsun.

Kutusuna baktım, bana grup 7 göndermişler ve senin de kullanman gereken branda bu.İçeriğinde opel vectra ve calibra yazıyor.Sanırım sana 13/B gibi alakasız bir grup göndermişler ki o arabalar dev gibi arabalar zaten, branda yerlerde sürünür.Eğer ereyon ile sipariş iptaline giderseniz bendekini sanauygun bir şekilde verebilirim.Yalnızca bir kere kullandım,katlı şekilde duruyor.Aklında bulunsun.

İlgin için teşekkürler..:good:

Branda yanlış çıkar çıkmaz ereyon'a ileti atmış,durumdan haberdar etmiştim.. Onlar da gönderin değiştirelim demişti.. Ben de kargoyla geri yolladım.. Bugün yarın gönderirler artık. ;)

Geri