Bölge bayisinde de aynı fiyatta diye biliyorum.gecen hafta izmir 1.sanayide 1500/10 taktırdım gayet memnunum hizmetten sabah 10da başladılar akşam 5 de tamamen bitmişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bölge bayisinde de aynı fiyatta diye biliyorum.gecen hafta izmir 1.sanayide 1500/10 taktırdım gayet memnunum hizmetten sabah 10da başladılar akşam 5 de tamamen bitmişti
Bugün Söke OPEL'in anlaşmalı LPG montajını yapan bir bayii ile telefonla görüştüm 1.300'e Landi Renzo önerdi. Kendi Astra H Twintop'unda kullanıyormuş. Kardeşinde de BRC varmış 2side aynı performans + aynı yakıt tüketimi. arada 500TL gibi bir fark var onun için "Landi Renzo" yu tercih edeceğim.
Bizde bu aralar mali sıkıntıdayız herkesler gibi ama mayısta vizeye girmeden önce taktırcak gibi peder bey,benimde kafama brc yatıyo,pedere devamlı tavsiye ediyorum ama o gidipte ucuz olan atikere yönelmeye çalışıyo
Arada ben olmasam gidip atiker taktırcak ucuz diye ama ona mani olmaya çalışcam tabi,çalışmalarım o yönde sürcek
Siz taktırınca paylaşımlarınızı merakla bekliyor olucam