Brc Marka Lpg Taktirmayi Dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irfan_1' Alıntı:
Voltran taktiriyorsun ama BRC diyorsun.Bende neden BRC diyorsun diye soruyorum.Kullanmadıgın bir marka için neden bu kadar ısrar ediyorsun.Şuan memnun degilmisin taktırdıgından.BRC nın digerlerinden farkı nedir.
Fark markalarda mı yoksa takan ustlardamı?

ben easyjet diye bir marka kullanıyorum BRC LOVATO hikaye derim...Ustam iyi ve çokta memnunum 25bin km yaptım çok şükür daha tık demedi..

kuzenim brc takdırttı 2 gün sonra geri söktü rolantide problem yaşadılar yenisini takdılar ama yine uyum sağlamadı sonra benim ustaya easyjet taktırdık şuan çok memnun 135 - 140 arası yakıyor...:rock :good: :rock

babalar uzun yolda basmadım 5,8 lt yaktı ama basın ca tam depo 495 km de bıtıyor
Basmazsam 30 ytl ye 173 km yol yapıyorum ne dersınız bu rakamlar benzınlı ıcın uygunmu
95 oktan kullanıyorum

öncelikle montaj ve ustalık çok önemli sonra kit kalitesi,
en kaliteli kit kötü montajda kötü performans sergileyecektir hatta hiç randıman da vermeyecektir. Fakat ben kendi montajımı yapan ustadan duyduğumu söyleyim kitiniz kaliteli bile olsa aracın motorunda problem var ise mutlaka lpg ye de yansıyacaktır.
Ben istanbulda AFA lpg ye taktırmıştım ki brc kitlerinin distrübütörlüğünü yapan firmayla ortak çalışan bir firmaydı ve nissan marka bir araca iki gündür uğraştıklarını ve aracın enjeksiyonunda olan bir problemden dolayı verim alamadıklarını söylemişlerdi.
ayrıca emmegas aldesa kitlerini gördüm brc de bariz bir şekilde kalite ve kullanılan malzeme farkı gözle bile anlaşılabiliyordu

fıratpen' Alıntı:
babalar uzun yolda basmadım 5,8 lt yaktı ama basın ca tam depo 495 km de bıtıyor
Basmazsam 30 ytl ye 173 km yol yapıyorum ne dersınız bu rakamlar benzınlı ıcın uygunmu
95 oktan kullanıyorum

hafta sonu 35 YTL ye 130 km hızla Adana ya gittim geldim toplam 310 km :good:

ben istanbuldan gelirken 160-180 geldim km de 140 krş yaktı şehir içinde yaptığım ölçümlerde 110-120 krş arası çıkıyor ancak lpg yi taktırdığım usta 120 geçersem yakıtın artacağını 120 nin aşağısında kalmamı tavsiye etmişti bende elimden geldiğince bunu uymaya çalışıyorum

git taktır ben taktırdım sorun yaşamadım hemde 110 ykr yakıyor km de ama taktıracaksan sequent24 taktır fast modellerinin arge çalışması bitti.yani yeni yazılım yüklenmiyo

ok brc 24 taktırıyorum carsam ba ızmırdeyım arkadaslar
533 474 22 66
sanayıde olacagım

arkadaşım geçen hafta aracımın bakımı için yetkili servise gittim (Van-Doğu Opel) İki haftalığına motor ustalarından birini BRC' ye göndermişler ve kurs verdirmişler BRC' nin yetkili bayiliğini alacaklarmış 100bin km garanti veriyorlar senin yolun uzak buralara ama anlayacağın iyice araştır belki sizin oralarda da LPG takan Opel Yetkili Servisi vardır Şimdiden hayırlı olsun..

faithless1905' Alıntı:
hafta sonu 35 YTL ye 130 km hızla Adana ya gittim geldim toplam 310 km :good:
bu lpg yi savunan sanırım en iyi savunucusu biziz:) :D
Olmakda gerekli sanırım neden o kadar yakıt parası verelim.Lamba yansa ne olur yanmasa ne olur sonuçda araba gidiyor.1 yıllık bakımı amorti eder zaten lpg.Benzinlilerde zaten bakım yaptırıyor sonuç degişmiyor biz gene karlıyız.:) :D
Sanırım senin lpg istasyonun yok benim yok da:) :D
Bu kadar savunursak öyle düşünülecek sonun da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri