abdulkadir abi ayda ne kadar lpg tüketiyorsun ?
atikere 1000 lira dersen hadi prins i geçelim brc taktırın desen brc de 1500 lira hadi 1600 olsun tanıdık bulamazsanız. arada 600 lira fark var ya.. şimdi o dandik regulator 2 sene boyunca bozulmayıp 2 sene 2. gün bozulunca biliyorsun ki garanti dışı. ne kadar olduğunu yazmayayım siz araştırın da size kaça gelecek görün. sonra enjektör takımından bir tanesi genelde bozulur. 3 enjektor çalıştıkca da conta yakmaya kadar gidersiniz.. enjektor takımının da fiyatını yazmayayım siz araştırın veya bilmeyin. ama şunu bilin daha bu 2 parça ile aradaki fark kapandı bile
ecuya ve diğer çok arıza yapan parçalara girmedim bile. yani aracınınızın değerini degilde ayda veya yılda ne kadarlık yakıt tükettiğinizi hesaplayın. kısacası şu an size fazla gelen 500-600 lira farkın niye olduğunu yaşadığınız sorunlardan sonra anlıyorsunuz. son cümle; hiçbir şey boş yere ucuz veya boş yere diğerine göre pahalı değildir..
çok fazla değil 100-120 lt arası oynar tükettiğim LPG Baştada söyledim LPG reklamında veya tartışma pesinde değilim, malzeme kaliteleri de aynı demiyorum tabii ki
Anlamadığım şu diğer markalar ömür boyu garantili mi Teleflex kullanıyor çok yakın bi arkadasım 2-3 ay içinde regülatörü ve şamandırası arıza yaptı bu da bir örnek 2-3 ayda yapan telefleksinde 2 yılın hemen ardından arıza yapma ihtimali var
Birde aklıma takılan enjektör nasıl bozulur ve nereden anlarız ( Conta yakmadan önce ) bizimkiler için mi söyledin acaba valf diyorlar bizimkilere
durum budur
hem bak seninle farklı düşünmek bize biseyler öğretiyor onun için bundan sonra her dedğinin karşısındayım