Brezilya...İlginç bir ülke!..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tanbaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
*Cola firmalarının yerel bir içecek olan guarana ile rekabet edemediklerini,

bunu çok beğendim süpermiş bizimde bir yada birkaç firmamızın cola-pepsi ye dur demeli artık.artık her yerde ankara gazozu içilmeli:)çocukluğumun unutamadığım lezzeti sanırım artık ankarada bulmak imkansız.mersinde var diye duydum...

desenize bizim kadar renkli bir ülkede yaşıyorlar

nediyim cok hoşuma gitti :) renkli insanlar cok.. devletin düşünceleri de cok kısıtlı..

"Türkiye 2" olmaya aday bir ülke :)

teşekürler

Güzel bir Brezilya organizasyonumu yapsak :D
ya zaten gitmek istediğim bir ülkeydi şimdi daha çok gitmek istiyorum. Bu organizasyon için istek kısmına bi başlık mı açsak acaba. Katılımcı sayısı ne olur. Ben Yazvuz iki kişi olduk bile. E eşlerimizle bebekleride alacağımıza göre bebekleri saymayın ettik dört. Yok mu artıran :)

ya zaten gitmek istediğim bir ülkeydi şimdi daha çok gitmek istiyorum. Bu organizasyon için istek kısmına bi başlık mı açsak acaba. Katılımcı sayısı ne olur. Ben Yazvuz iki kişi olduk bile. E eşlerimizle bebekleride alacağımıza göre bebekleri saymayın ettik dört. Yok mu artıran :)

bendeeee varım:)vize işi neolcak

Yazvuz kim Yeliz?:D Brezilya'da herşey bir yanada,deli bir Kadett GSI gençliği var.Birkaç ay önce ordan bir arkadaş!! bana mail yollamıştı ama Portekiz'ce bilmediğim için birşey anlamadım.Bende O'na Türkçe cevap yazdım,muhtemelen O'da anlamadı ki halen ses çıkmadı :D

Brezilya organizasyonu konusunda şaka yaptım.Ben gidicem dediğim zaman gitmek zorunda kalıyorum.Bu kabak başıma patlamadan yazıyım dedim,ne olur ne olmaz :)

12 aralık 2007 günü istanbul dana hareket-paris aktarmasıyla rio ya;)

iyimidir

23 ü dönüş var güzel bir tura benziyor toplu indirimde yaptırabiliriz.
Kurban bayramını orda gecirmek isteyenlere güzel bir fırsat:)

Geri