memleketimin gözünü seveyim yaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
*Cola firmalarının yerel bir içecek olan guarana ile rekabet edemediklerini,
ya zaten gitmek istediğim bir ülkeydi şimdi daha çok gitmek istiyorum. Bu organizasyon için istek kısmına bi başlık mı açsak acaba. Katılımcı sayısı ne olur. Ben Yazvuz iki kişi olduk bile. E eşlerimizle bebekleride alacağımıza göre bebekleri saymayın ettik dört. Yok mu artıranGüzel bir Brezilya organizasyonumu yapsak
festival zamanı gidelim araçlarlane yakarki Türkiye-Brezilya bilen varmıGüzel bir Brezilya organizasyonumu yapsak
ya zaten gitmek istediğim bir ülkeydi şimdi daha çok gitmek istiyorum. Bu organizasyon için istek kısmına bi başlık mı açsak acaba. Katılımcı sayısı ne olur. Ben Yazvuz iki kişi olduk bile. E eşlerimizle bebekleride alacağımıza göre bebekleri saymayın ettik dört. Yok mu artıran
ya zaten gitmek istediğim bir ülkeydi şimdi daha çok gitmek istiyorum. Bu organizasyon için istek kısmına bi başlık mı açsak acaba. Katılımcı sayısı ne olur. Ben Yazvuz iki kişi olduk bile. E eşlerimizle bebekleride alacağımıza göre bebekleri saymayın ettik dört. Yok mu artıran