valla ne diyecegimi bilmiyorum ....yazilanlari okuyunca soz hakki dusen o kadar cok kisi varki bana sira gelmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu yazıyı yazan arkadaş dağdamı yaşıyormuş bu olaylar sadece bizim ülkemize has öylemi..
he pardon bide parası olanlar bu yazılanları yapmaz dime onlar saygın insanlar onlar ayı olamazlar kıro değillerdir.
gülüyorum yaa çok gülüyorum...
Bunları yaşamak için dağa çıkıp gözlem yapmaya gerek yok...
Şehrin göbeğinde zaten bu yukarıdaki hareketlerde bulunan insanlar...
Ben şahsen katılıyorum en guzel ornegınıde bundan geçen hafta Otokolık Fest ızmırde bır guzel yasadık Berat..
İlk iki gün ücretli iken Pazar günü babalar günü oldugundan giriş bedava idi ve içerideki kitlenin kalitesini görseydınız aradakı farkı anlardınız.Ben Tarkan konserınde sadece grubumun yanına giderken kaç kere kavga ettim boynumda görevli kartı olmasına rağmen.Ama ilk iki gün herşey nizamiydi...
Üzülsemde yukarıda arkadaşın yazdığı alıntılara birebir katılıyorum...
şu tipe bak zaten, bundan hayır gelir mi? :d
Ondan sonra içeriye gelecek kitleyi bir düşünseniz?
Tabiki bu kadar pahalı olmamalı ama o kadarda ucuz olursa içerisi ameleden geçilmez.
Bir başka forumdan bir başka üyenin yazdığı bir yazıyı alıntı yapıyorum
Alıntıdır..
yapın F1 biletini çayır 5 TL , gold tribün 10 TL ok, ee sonra ???
ne olacağını söyleyeyim ,bütün dünyaya rezil olacaz .
artık yarış sırasında karşıdan karşıya geçmeye çalışan sığırlarmı istersin ?
trübünde karı kız muhabbeti yüzünden bıçak çekenmi istersin ?
bariçelloya pandik atanmı istersin ?
manken kızların telefonlarını almaya çalışanmı istersin ?
aptal şahiniyle pistte tur atmak isteyenmi istersin ?
ağzında sigarayla pitstop sırasında 25 tane teknisyenin arasında dolaşanmı istersin ??
NE İSTERSİN ?
bu yazıyı yazan arkadaş dağdamı yaşıyormuş bu olaylar sadece bizim ülkemize has öylemi..
he pardon bide parası olanlar bu yazılanları yapmaz dime onlar saygın insanlar onlar ayı olamazlar kıro değillerdir.
gülüyorum yaa çok gülüyorum...