Bridgestone turanza t serisini nasıl bilirsiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gogoank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bridgestone turanza t serisini nasıl bilirsiniz ?

Kullanıp da konfor dışında sorun yaşadığım Bridgestone olmadı; dayanıklılığı, teknolojisi, sürüş hissi ve güvenilirliği ile en sevdiğim ve sırf sert olduğu için en az tercih ettiğim markadır!

Tolga KARACA link' Alıntı:
Kullanıp da konfor dışında sorun yaşadığım Bridgestone olmadı; dayanıklılığı, teknolojisi, sürüş hissi ve güvenilirliği ile en sevdiğim ve sırf sert olduğu için en az tercih ettiğim markadır!

yol gürültüsü olarak zaten eskiden beri ben de bir eksisi vardı. mevcut kullanan arkadaşlar aynı dertten müzdarip. hafta içerisinde michelin michelin primacy hp alacağım. bir navigasyon parası gidecek ama :D hayırlara vesile olsun artık.

gogoank link' Alıntı:
yol gürültüsü olarak zaten eskiden beri ben de bir eksisi vardı. mevcut kullanan arkadaşlar aynı dertten müzdarip. hafta içerisinde michelin michelin primacy hp alacağım. bir navigasyon parası gidecek ama :D hayırlara vesile olsun artık.
Ben yerinizde olsam nokian ya da continental'ı da incelerdim, eğer zamanım olsaydı ben kesinlikle nokian alacaktım ama zamanım yoktu. Nokianla ilgili hiç olumsuz yorum okumadım konfor tutuş dengesi olarak çok iyi geridönüşler var.
http://lastik.kolayoto.com/urunler/lastikler/nokian-215-50-zr17-95w-xl-nokian-z-g2-lastik.html
http://lastik.kolayoto.com/urunler/lastikler/continental-conti-sport-contact-3-215-50r17-95v-xl-fr-cspc-3-e-215-50r17-95v.html

gogoank link' Alıntı:

Ben de yazlık olarak Primacy 3 aldım Astra ya, çok memnunum.

Bende şahsen Continental tavsiye edicem kuru ve ıslak zeminde yoltutuşu sessizliği ve frenleme
mesafesi çok olumlu sonuşlar veriyor. Henüz orjinal lastiklerim 18 000  de ihtiyaç duyduğumda kesinlikle
Continental takarım 4 sene 40 yanak kullandım hiç bir sıkıntı yaratmadı . Arzu ederseniz inceleyin ;)

http://www.lastikcim.com.tr/index.php?do=catalog/results&q=205/50R17

Ben de yazlık olarak Primacy 3 aldım Astra ya, çok memnunum.

primacy 3 ve hb arasında ne fark var acaba ? bu arada değerler nedir ? 91w 95w ?

gogoank link' Alıntı:
primacy 3 ve hb arasında ne fark var acaba ? bu arada değerler nedir ? 91w 95w ?

İlk olarak Primacy Hp vardı, sonra sürüş kalitesi geliştirildi Primacy Hp 2 oldu, sonra buna etkin su tahliyesi ve uzun ömür eklendi Primacy 3 oldu.

Son olarak Hp ve Primacy 3 isimleriyle devam ediliyor diye biliyorum geçen yıllar içinde karıştırmadıysam..

Ben hem Primacy Hp, hem Primacy Hp 2 hem de 3 kullandım.

Sonundaki 91V lastiğin yapabileceği hızı ve taşıyacağı yükü belirtir, 95W 91V den hem daha fazla yüke hem de hıza dayanabilir ancak sertlik oranı ve fiyatı fazla olacaktır.

İlk olarak Primacy Hp vardı, sonra sürüş kalitesi geliştirildi Primacy Hp 2 oldu, sonra buna etkin su tahliyesi ve uzun ömür eklendi Primacy 3 oldu.

Son olarak Hp ve Primacy 3 isimleriyle devam ediliyor diye biliyorum geçen yıllar içinde karıştırmadıysam..

Ben hem Primacy Hp, hem Primacy Hp 2 hem de 3 kullandım.

Sonundaki 91V lastiğin yapabileceği hızı ve taşıyacağı yükü belirtir, 95W 91V den hem daha fazla yüke hem de hıza dayanabilir ancak sertlik oranı ve fiyatı fazla olacaktır.

+1

Geri