bu angel görünümlü neonlar muhteşem bence!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fastest89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uurmanigidi' Alıntı:
fastest bişe daha sorcamm buu parklaramı baglanıoo yoksa ayrı bişemi cekioolarr ???
parklara bağlanıyo ama parklara bağlandıktan sonra birde motorları var her halka için birtane olmak üzere bunlar nası bişe diye sorarsan; her biri kibrit kutusu biyüklüğünde,koyulmalarındaki amaç arabanın sistemindeki voltajın değişiklik göstermesinden dolayı neon ampullerin patlamasını önlemek için varlar

çok güzel omlmuş güle güle kullan ama yazın dikkat et sık sık kontrol et güneşten sonradan yapılan silikonlar zarar görürse su alabilir aman dikkat et ...hayırlı olsun...

uurmanigidi' Alıntı:
birii banaaa garantii versiiiinnn acabaaa servistee filan takılanlar nasıl oluoooki
serviste takmazlar bence ama su almadı kar yağdı üstüne fırtınalı havalarda yol aldık şükürler olsun öyle birşey yok ama şunu söyliyim ben ustadan çıktıktan sonra tekrar kendim rötüş yaptım silikonla

valaa ben bi garanti veremem o garantiyi osman abiden alcan(osman abi tunç otoda modifiye işine bakıyoo ve dükyanın sahibinin oğlu)ama şöle söyliyim bende hiç su alma olayı olmadı kar yağdı yağmurlu havada yol yaptıı ama hiçç almadı damla bile almadı sen dersenki ben bu işi yapcam ama su alma olayı olursa hiç bir anlamı kalmaz; ozaman servise yaptırmadan önce bir sor bunlar olurmu diye

yaa benn serviseee cumartasiii soriimmdee ferdi abiyee pekiii ne kadar sürede yapioolarrr..????

uurmanigidi' Alıntı:
yaa benn serviseee cumartasiii soriimmdee ferdi abiyee pekiii ne kadar sürede yapioolarrr..????
SEN SOR KARARINI VER YAPIM AŞAMASINDA VAZGEÇMEK İSTEYEBİLİRSİN BELKİ AMA BU YOLA BAŞ KOYDUYSAN DÖNÜŞ YOK FARLAR AÇILDIKTAN SONRA O NEONLAR TAKILCAK BAŞKA ÇAREN YOK, 3 SAAT SÜRÜYOR YANİ EN AZINDAN BENİMKİ TAM 3 SAATTE BİTTİ.:):)

Geri