gule gule kullan guzel olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beğenen war begenmeyen war artı malıyet.harika olmuş güle güle kullanın opel keşke fabrika çıkışlı böyle yapsa astra G lerin farlarını...
yıllarca yeni kasasıyla aynı yıl üretilen tek araç astra gArkadaşlar dışarıda olduğumdan cevabım gecikti, özür dilerim.Daha iyileri hepinize inşallah.
Serviste Farları taktıktan sonra her gördüğüm servis yetkilisi birşey sordu. Fiyatı, Nereden geldiği, Türkiye Distribütörü,...vs vs. İki farın orjinal fiyatı 560TL. Xenonlar ile birlikte bunlar 570TL'ye mal oldu. Bence opel artık aracı sattıktan sonra sorunlarla kazanacağım düşüncesini bırakıp süsleme sanatına biraz eğilmeli. Insignia'ya bindim, yok yok. Copilot gibi siz bir yandan giderken sağı solu okuyor. Astra -G üretilmeyecek artık diyorlar ama müptelası için ufak güzellikler düşünülmeli. Makyaj olur, donanım olur... Yollarda ne Astra'lar görüyoruz ama iş bir far takmaya gelinceye kadar kırk dereden geçiyoruz. Modifiyenin yakıştığı ve bir o kadar da tutulan başka bir araba var mı bilmiyorum. Etekleri yerleri süpüren Şahinlerimizi saymazsak tabi
Farların aydınlatması gayet temiz arkadaşlar. Adamakıllı bir makine ile geceyi de çekip buraya ekleyeceğim ve işin üstadlarından yorum isteyeceğim. Başka ne yapılır arabamıza. Bu fotoları cep telefonu ile çekmek zorunda kaldım otoyıkamacıda
farların arkasındaki lasrikleri takmayı unutma.ordan çok toz girer.ayrıca uzunlarda far şapkası var.uzunlar yeterli olmaya bilir.
bir de tavsiyem gereksiz yere yakma xenonları.belli bir süreden sonra merceğin olduğu kısımda cam,ısıdan çatlamaya başlıyor.
güle güle kullan