Bu arabada LPG kiti nerede :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

olciyak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar abilerim vizelerimden sonra 1 haftasonu memlekete kactım , bızım emektar merıvanın 10 yasındakı on takımlarını (kasısten gecerken catırtı kopması uzerıne :D:D ) degıstırdım...

Degıstırme ıslemıne gırmeden once , alt takıma ne kadar sıkıstıgını ogrenmek amacıyla arabayı askıya aldık o da ne , ne salıncak kalmıs ne motor takozu ne rotlar , araba allahaemanet gıdıyomus...
Neyse girmişken yagını falanda degıstırttım araba cıllop oldu :)

Şimdi gelelım asıl konuya , LPG kitimin markası en dandıgı olan Atiker , takan ustamın elıne saglık ...
Hanı hep dıyoruz ya LPG kıtı onemlı degıl usta onemlı dıye buyrun
En adi LPG kiti Ve En kalıtelı Usta ıkılısı ;)

muhtemelen kapağın altına monte etmişlerdir. eğer öyle değilde enjektör ile manifold arasındaki yolu uzatarak görünmez bir yere takmışlarsa onlar iyi usta değildir. ;)

muhtemelen kapağın altına monte etmişlerdir. eğer öyle değilde enjektör ile manifold arasındaki yolu uzatarak görünmez bir yere takmışlarsa onlar iyi usta değildir. ;)

yok abi ben ınceledım yol boyle dahada kısa , Yanlıs anlamayın amacım reklam falan yapmak degıldır , zaten adamı taktırdıktan sonra bı daha gormedım , cunku saolsun bana ve tanıdıgım kısılere nasıl taktıysa arkadasım 2 yıldır , ailem ise 1 yıldır sorunsuz ve bakımsız bınıyoruz (9 yılda benzınde cok yakıyor dıye evın onunde yatan aracımız 70 bın km deyken , 9 ayda LPG de babam kullanırken 15 kurus yaktıgından 30 bın km yaptı, bende km de 13 kurus yakıyor ) , allah razı olsun :)

AMAN NAZAR DEGMESIN TUTUTU...
Zaten 2 arabayada taktıgım butun boncuklar garıp bı sekılde kırılıyor :/

Son düzenleme:
Adam iyi inceleyelim diye çözünürlüğü 4000x3000 tutmuş yaa :D
Bide çekmeden önce eline bi ıslak bez alaydın iyiydi hiç yakıştıramadım sana :D

Adam iyi inceleyelim diye çözünürlüğü 4000x3000 tutmuş yaa :D
Bide çekmeden önce eline bi ıslak bez alaydın iyiydi hiç yakıştıramadım sana :D

Aga motor bu nolur nolmaz , hortumlar falan 10 yıllık , bi hortuma dokunurum sılerken patlar catlar , sonra al basına durduk yere bela :) Sadece o ecotec yazan kapagı sılıyorum o kadar :D

lpg kitinin en dandiği atiker olduğunu nerden biliyosun :D nazar değmesin masallah :)

Geri