Sanırım konuda yine resim var ama ben göremiyorum...
hemde ne resim. resim sözcüğü yetersiz kalır 12 megapiksellik Sony w310 makine ile çekilmiş ve her biri 4-5 megabyte boyutunda 5 resim. ayrıca makinenin tarih ayarı da yanlış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım konuda yine resim var ama ben göremiyorum...
Ulem böyle usta bana denk gelmez ki
hemde ne resim. resim sözcüğü yetersiz kalır 12 megapiksellik Sony w310 makine ile çekilmiş ve her biri 4-5 megabyte boyutunda 5 resim. ayrıca makinenin tarih ayarı da yanlış.
gaz yolunu kısa tutmuşlarsa ne güzel. bu montajda yol ne kadar uzun görüyor musun? aracın performansını doğrudan etkileyen bir unsurdur montaj
malum sıralı sistemlerde enjektörler çok önemli. şimdi sizin enjektörler kapağın sol üst köşesinde. kırmızı bobinli. bence yanlış bir montaj nedeni enjektör hortumlarını ne kadar kısa olursa güzel tamam ama aynı zamanda eşitte olması gerekiyor. şuna sizin hortum 4. enjektör örnek 7 cm. ise 1. enjektör yaklaşık 14 cm. enjektör çalışma ms. ayar yapılmadıysa hepsi eşit püskürtme yapıyor. doğal olarak tüm pistonlara eşit yakıt gitmemiş oluyor. aslında bu motorlarda ben hep kütük enjektör değil tek tek enjektör kullanıp benzin enjektörlerinin dibine gömüyorum. bu şekilde hortumlar max 3 ile 4 cm. oluyor. tabi işçilik artıyo ama mükemmel oluyor. ama araç malum güç veya turbo bi araç olmadığı için zaten enjektörlerin kapasitesinin yaklaşık %50 si çalıştığı için bu hata ortadan kalkmış oluyor. sanırım bu kadar detay yeter