Bu araca bakılır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
http://www.araba.com/1369691.html

burdaki aracın fiyatı bana çok düşük geldi. bu araca bakmaya degermi sizce yada bu aracın piyasa değeri nedir.

herkes yorum yazmayı bırakıp araç sahibini mi aradı ne :):):):)

Fiyatı gayet iyi.Dediği gibi değişen ve boya yoksa kaçırma derim.

Piyasa değeri 15000-16000 arası olması gerekir.uzun zamandır araştırmıyorum ama.

Lacivert araba bana gelmez. Fiyat biraz düşük, bunun nedenlerini araştırmak lazım. Plaka orjinal değil, Ankara'ya sonradan giriş yapmış. Orjinal aracı o paraya vermezler.

değişeni filan vardır belki aramak lazım. sitede bile isim vermeyimde adam arabada sıfır hata dedi kefilim ben dedi iş ciddiye binince yok efendim söylemeyi unuttum sağ taraf boyalı çart curt dedi.. yani önce sormak lazım sonrada iyice kontrol ettirmek lazım

benim araba 99 model klimalı abs yok biz 13.500 e aldık bu bence cok bile ki bu dayımın arabasıydı kazası belasıda yoktu 15bin ytl cok bence 98 arabaya

benim araba 99 model klimalı abs yok biz 13.500 e aldık bu bence cok bile ki bu dayımın arabasıydı kazası belasıda yoktu 15bin ytl cok bence 98 arabaya
bence de çok para sonuçta 98 model araba bu en iyisi galeri ile yüzyüze görüşeceksin internet fiyatları yanıltıyor gerçek piyasa hakkında düzgün bir fikir sunamıyor

Geri