- Konuyu Başlatan
Ynt: Bu Arızayı Bilen Çıkar mı? 2 Yıldır Servisler Çözemedi -VİDEO-
KONU İLE ALAKALI AÖIKLAMA
Arkadaşlar, sorunu ilettiğim OPEL beni arayıp aracımı incelemeye aldılar. İnceleme sonucunu ayrıntılı olarak bana bildirilecekmiş. OPEL merkez ve servis davranış, tutum ve ilgilerini buradan sizlerle tekrar paylaşacağım. Aslında ilk izlenimim biz araç sahipleri adına hiç kabul edilir bir durum olmamakla beraber, bunun yetkili servis elemanın cahilliği sayıp notumu aldım. Gelişen olayları, sonucu roman tadında anlatıp, hep beraber sonucu değerlendirir, kendimizce güven oylaması niyeti ile yorumlar yaparız. İlgilenen herkese teşekkürler.
KONU İLE ALAKALI AÖIKLAMA
Arkadaşlar, sorunu ilettiğim OPEL beni arayıp aracımı incelemeye aldılar. İnceleme sonucunu ayrıntılı olarak bana bildirilecekmiş. OPEL merkez ve servis davranış, tutum ve ilgilerini buradan sizlerle tekrar paylaşacağım. Aslında ilk izlenimim biz araç sahipleri adına hiç kabul edilir bir durum olmamakla beraber, bunun yetkili servis elemanın cahilliği sayıp notumu aldım. Gelişen olayları, sonucu roman tadında anlatıp, hep beraber sonucu değerlendirir, kendimizce güven oylaması niyeti ile yorumlar yaparız. İlgilenen herkese teşekkürler.
Tam olarak asılında cümle şöyle olmalı, araç her viteste gidiyor ancak hız 20 - 25 km civarında, devir aynı. Sanki araç kendini korumaya alıyor, gaz pedalını devreden çıkartıyor. 1. vites aynı hız aynı devir, 2. vites aynı hız aynı devir 3. vites devir düşük olduğu için doğal olarak titreme yapıyor, vites büyük geliyor ve boşa aldım mı gaz pedalı devreye giriyor, devir artıyor motor 4-5 bin devirlere çıkıyor. Araba boş viteste yolda akar durumda yavaş yavaş giderken boşta 4000 devir yapıp hemen 2. vitese takıyorum gaz pedalı devreden çıkıyor._ozgur_ link' Alıntı:1. viteste aracın gidip 2. viteste gitmemesi elektronik bir problem olabilirmi sonuçta aracın devir saati ile vitesin konumu arasında bir bağlantı var. Yüksek devirlerde vites arttırmamızı istiyor. Ben bununla ilgili bir bağlantı kurdum kafamda
Asılda servisin dediği 20 - 50 km hızlarda bu istesende devreye girmez diyor. Normalde denedim olmuyor zaten. Araçta zaten ben bir müdahale etmiyorum ki, kendi arıza yapıp kendi düzeliyor, şayet o arıza yapan her neyse, kafasına göre takılıyor. Yan yoldan ana otobana çıkarken otobanda yüksek hızda akan trafiğin arasına karışmak için 3. vitesten hızlanmak için gaza basıp solumdaki iki aracın arasına dalıyorum, araba birden 20 km ye düşüyor. Daha 45 saniye önce yan yolda 80-100 yaparken bir sorun yoktu, döner kavşağa girip otobana dahil olmak için gaza basıyorum devir düşüyor, tehlikeyi düşünebiliyormusunz?business1981 link' Alıntı:abi büyük ihtimal hız limitleyici ile alakalı gibi geliyor. bir daha olursa digital hız göstergesinde dikkat edin lim 42 (hız) yazılı olacaktır ve gaza basınca araba gitmeyecektir. ancak dip gaz yapınca devre dışı kalacaktır...