bu aylarda tatil için nereye gidilir

iLKER bey 1. Eşşsiz doğal güzellikleri ve manzarasıyla Uzungöl
2. Eğer kaplıca diyorsan Ridos Termal Otel (İkizdere/Rize)
tavsiye ederim.
Ridos biraz pahalı olabilir ancak uzungölde kar manzarası altında sıcacık çayını yudumlayabileceğin uygun otel ve pansiyonlar bulunabilir.
oraları çok iyi biliyorum ve gözumde tutuyor.ikizdereye gelsem zaten arhavide evim var.ama 4 -5 gun zamanım var.

5-6 yıl önce ocak ayında Alanya'da 10 gün geçirmiştim. Hala unutamıyorum. Millet başka yerlerde donarken ben üstümde ince bir ceketle dolaşmıştım sahilde. Tabii güneş vardı. Bu aralar nasıl olur bilmem...
istanbul kadar soğuk değildir.yuksek ihtimalle ilk secenek olarak ege-akdeniz bölgesi tercihimdir.alternatif olarak abant-sapanca giki batı karedeniz bölgeleri olabilir.uludag mantıklı bakalım hergun saatlerce internette araştırıyorum izmir alacatıda gözume takılan bir diger secenek.

bolu karacasu da termal otel süper bi tesis orda konaklarsınız bir gün gölcüğe çıkıp diğer gün dinlenir termal suyunda keyif yapar 3. günde abantta bi piknik yapar dönersiniz kesinlikle bolu diyorum.

en güzeli doğal bi termal otele gitmen sıcak sıcak :)

İlker Bey, tercihen Ege ve Akdeniz bölgesi demişsiniz. Bozcurt arkadaş gibi düşünüyorsanız memleketimdeki beş yıldızlı Lidya Sardes termal oteli öneririm.

link : http://www.lidyatermalotel.com/index/default.aspx

(Manisa - Salihli - Kurşunlu Kaplıcaları girişi.Ayrıca İzmir'e 94,Manisa merkeze de 76 km mesafede. Bilenler iyi bilir, her ne kadar vergiden düşmek maksadıyla önce beş yıldızlı deyip birini sökseler de gördüğüm en güzel otellerden biri. İçinde konaklama imkanım olmadı, ancak çevreden duyduğum kadarıyla hizmet kalitesi çok iyi. 1km uzaklıkta piknik alanı var.Arkadaşlarla oraya sık sık gideriz.Dönüşte otelin önünden geçerken ve hava 4 dereceyken havuzda bikinili bir Alman turist görünce çok şaşırmıştım :) Sonradan öğrendim ki açık havuzda da sıcak su mevcutmuş.(Ben sadece kapalı havuzda var sanıyordum.) Tavsiye ederim...

Geri