bu bayan arabasını kım cıkardı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında bu birazda bayan arabası, erkek arabası, orta yaş arabasından çok maddi bi konu sonuçta her orta yaşı geçmiş erkek gidip vectra, passat, accord filan alamaz yada hiç bi kadın x5 alma şansı varken gidip micraya binmek istemez ne Q7 ler görüyorum 2 arabanın geçiceği sokaktan tek başına geçemiyor içinde kadın var :D ne astra lar görüyorum yavaşlıktan trafiği tıkıyor içinde yaşlı bi amca var :D

Bence Erkekler Biraz Kaba Oldugu Için Büyük Arabalar Bayanlarda Kibar Oldugu Içinm Ufak Araba Yakiştirmasi Yapilir Minnacik Arabanin Içindede Yapili Bir Erkek Hiçte Hoş Durmuyor Yani

birde bayanlar dikkatsiz ve daha çok kazaya sebebiyet verdikleri için(TÜRKİYE DE) yapımı ucuz kendi ucuz olduğu için park konusu kolay olduğu için yoksa corsaya erkek binmez die bir kaide yok otobüsü kullanan bayanlar var corsayı nissan micrayı ford ka yı yarisi kullanan erkeklerde var konu budur arkadaşlar

aslında BAYAN ARABASI tabiri birazda HB arabaların arkasının rahat görülebilmesi parkederken kolaylık sağlaması birde diğer sedanlara göre küçük olmasından olsa gerek en azından ben böyle biliyorum...

takılma böyle şeylere, herkes her arabayı kullabilir.Sadece bazı insanlarda ego arabanın boyutuyla orantılıdır. ama biliyorsun boyu değil işlevi önemli :)

corsa bayan arabası da vectra bay arabası mı, corsa kullanan erkek neci oluyor yada vectra kullanan bayan :confused: boşver, herkes ne beğeniyorsa ,hangisini kendine uygun buluyorsa onu kullanır.
kıllandım abı zorla benı dogana sahıne bındırecekler onerıler ıcın saol

Bayanlar genellikle pratik olmayı severler. Küçük arabaya daha kolay park yeri bulunur, daha az yakar vs. gibi. Ama bence bayanların hızlı ve büyük araba kullanmaları gerekiyor. Özellikle Türkiyede. Küçük bir bayan arabası gören bir çok maganda yolda sıkıştırabiliyor. Büyük arabayı sıkıştırmak hem gözleri yemez hemde bayan gaza basıp ordan hızla uzaklaşabilmeli. Ben Astra kullanıyrum Jeep istemem İstanbulda her yerde otopark yok yol kenarında yer bulduğumda park edebilmeliyim. Vectra MERCEDES zafir gibi araçlar bence tam bana göre ama işte maddiyat .... :D

Corsa C'mon kesinlikle bayanlara yönelik diyeceğim forumdaki arkadaşlar kızacak ama reklamlarda hep bayanlara yatırım yapmışlar,
Bayanlara yakışan en güzel araç bence MINI,nasipse alacağım cooper s
Bir zmanlar freelandera biniyordum istanbula bir geldimki sürenlerin hepsi bayan aracı satışa sundum ilk müşterisi de bayandı.Bazı arabaların sadece bayanlara yakıştırılmalarının tek sebebi tamamen taleple ilgili,Yoksa her bayan her aracı sürebilecek nitelikte..

Geri