Bu Corsa D OPC alınır mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O paraya gider Astra GTC turbo alırım ama zevk meselesi tabi ki..Kesinlikle corsa almak istiyorum dersen hiç durma al gel:)

bu arabayı yakından gördüm istoç ta açıkçası çokda diri durmuyodu adına göre aslında çok güzel araba ama iyice bi bakıtmak lazım

geçen hafta ankara opal daydım arkadaşın satış müdürü cam tavanlı astra gtc 40.000 ver senin osun dedi corsada güzel ama...
aslında imzanda benim bu dünyadaki tek takıntım olan M3'ten bahsetmişsin 35-40.000 arası temiz bir e36 m3 alıp yanlamak en güseli diye düşünüyorum...

Kaç zamandır hayran hayran bakıyorum bu arabaya,Sahibinden ilanı var.AAAAAhhhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhhhhhhh

çok güzel,çok özel ,çok pahalı!

bencede alınır ama kafanı karıştırmak gibi olmasın sadece opelci değilim diosan o paraya 2.ci el bmw 118i sport lar var onarıda düşünebilirsin sonuçta arkadan itiş ve hb ama ben opelciyim opelden şaşmam diosan corsa opc müthiş bi araç hemde acayip ilgi çeker bende olsam opc alırdım

eger bı opc ım olsun endeer arabalardan olsun dıyosan al ama 0 paraya denıldıgı gıbı yelpaze genıs

Geri