Bu da benim aracım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iprlk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bu da benim aracım

iprlk link' Alıntı:
yok hayır 40 tl, bahsettiğim işlem boya koruma paketi değil yanlış anlaşılma olmasın. Boya koruma daha yaptırmadım onu da yaptıracağım , tam olarak yaptıkları şey ;

-İç dış detaylı yıkama temizleme (30 tl)
-Yıkama sonrası ; pedle wax gibi pasta yada  ismini tam bilmediğim bir ürünün sürülmesi
-20 dakika kuruması için üzerinde bekletildikten sonra makina ile pastanın üzerinden geçilmesi
-Ve son olarak parlatıcı cila ile silinmesi

Boya koruma gibi kil temizleme kılcal giderme vs. yok. Genelde boya koruma yaptırıldıktan sonra 3-4 yıkamada bir bunu uygulamayı öneriyorlar. Bu işlem için ekstra 40 tl ödedim.

Totalde 70 tl tuttu yani.

Ek olarak ; Tüm bu işlemler için arkadaşlar 2.5 saat kadar uğraştılar.
ևok uygunmuş hocam hakikaten. İstanbul'a geldiğimde haberim olsaydı mutlaka yaptırırdım. İnşAllah geldiğimde uğrayacağım o mekana :)

Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Maşallah çok güzel olmuş... 045thumbsup 045thumbsup

iprlk link' Alıntı:
yok hayır 40 tl, bahsettiğim işlem boya koruma paketi değil yanlış anlaşılma olmasın. Boya koruma daha yaptırmadım onu da yaptıracağım , tam olarak yaptıkları şey ;

-İç dış detaylı yıkama temizleme (30 tl)
-Yıkama sonrası ; pedle wax gibi pasta yada  ismini tam bilmediğim bir ürünün sürülmesi
-20 dakika kuruması için üzerinde bekletildikten sonra makina ile pastanın üzerinden geçilmesi
-Ve son olarak parlatıcı cila ile silinmesi

Boya koruma gibi kil temizleme kılcal giderme vs. yok. Genelde boya koruma yaptırıldıktan sonra 3-4 yıkamada bir bunu uygulamayı öneriyorlar. Bu işlem için ekstra 40 tl ödedim.

Totalde 70 tl tuttu yani.

Ek olarak ; Tüm bu işlemler için arkadaşlar 2.5 saat kadar uğraştılar.

aynen cok uygun..
bende o tarafa geçtiğimde uğrayacağım inşallah..

Masallah super olmus allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin

Gerçekten cok ucuzmuş ve 2 resime hasta oldum.nasıl parlıyor öle.Maşallah çok güzel olmuş.Allah nazardan ve kuşlardan esirgesin.Güle güle kirletin...

Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız ve de cezasız sürüşler nasip etsin Smiley

Maşallah yakıyor.Bu uygulamayı sonax  da  bende  yaptırmıştım.2 sene  oldu.O zaman 90 tl almışlardı.

teşekkürler herkese...

İstanbulda kar yağarken yola çıktım sakaryaya geçtim,  sakaryada da karda bayağı kullandım. şuan için fotolardaki halinden eser kalmadı, her tarafı çamur ama maşallah arabalarımız her haliyle şekil gözüküyor. İstanbula dönünce detaylı bir temizlik şart oldu.

Bende Ankara Sonax'ta cilali yikama yaptirmayi dusunuyorum ne zamandir, sonuclari paylasirim 60 tl yi gecmez sanirim

Geri