bu da benım astra 1.6 16 v

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan idleboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoşgeldin aramıza bnce jantları da değiştirsen aracın 10 numara olur:good:

wawwww harika araban arkadaşım Allah kaza bela vermesin güle güle kullan..bişey sorabilirmiyim farın kaşı orjinalmi?evet bencede birde çelik jantlar oldumu Allah nazardan korusun derim...
Sağlıcakla kal.....

nr26' Alıntı:
wawwww harika araban arkadaşım Allah kaza bela vermesin güle güle kullan..bişey sorabilirmiyim farın kaşı orjinalmi?evet bencede birde çelik jantlar oldumu Allah nazardan korusun derim...
Sağlıcakla kal.....

evet orjınal yanı ben arabayı sıfır almadım bı arkadastan aldım aldıgımda herseyı boyleydı ben sonradan hıcbısey yapmadım zaten arabanın bı mazısı var hazın bı mazı kısaca anlatayım ıstersenız

bu arabayı almanyadan ozel sıparıs getırtmısler bı baba kızına kızda da golf varmıs o zaman araba geldıgınde kız golfle kaza yapıp ölmüş ve kızın babası da kızım kullanamadı deyıp benım arkadasın babasına vermıs arabayı bende ondan aldım uzuldum kıza da tabıı :(

yenı resım eklendı

idleboy' Alıntı:
evet orjınal yanı ben arabayı sıfır almadım bı arkadastan aldım aldıgımda herseyı boyleydı ben sonradan hıcbısey yapmadım zaten arabanın bı mazısı var hazın bı mazı kısaca anlatayım ıstersenız

bu arabayı almanyadan ozel sıparıs getırtmısler bı baba kızına kızda da golf varmıs o zaman araba geldıgınde kız golfle kaza yapıp ölmüş ve kızın babası da kızım kullanamadı deyıp benım arkadasın babasına vermıs arabayı bende ondan aldım uzuldum kıza da tabıı :(

:cry: mazisi çok üzücü :sorry: ama kader rahmetli kızın ömür mürekkebin dolmuş elden gelen bir şey yok taktir ilahi allah rahmet eğlesin ..
Dilerim sana şans, mutluluk,başarı ve uzun ömürler getirsin..Güle güle hayırlısıyla kazasız belasız kullan arkadaşım.
Herşey gönlünce olsun...

selam güzel araba, kazasız belasız

kardeş araba gerçekten güzel deri döşemelerde hasta olduum ama bi ayrıntı farkettim senin koyduğun resimlerin sonuncusunda kadranları çekmişsin ama bizimkilerin aksine hız kadranı 200 de bitiyo ve benzin göstergesinin altında da "ltr"yazıyo bu yurt dışından geldiğin içinmi böle acep??

Geri