Ynt: Bu da benim astranın yakıtı
Aksarayın Mercedes kamyonu meşurdur
Aksarayın Mercedes kamyonu meşurdur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kürsad link' Alıntı:Dogan abi bu konuyu es gecmis galiba.
kürsad link' Alıntı:Dogan abi bu konuyu es gecmis galiba.
Tolga KARACA link' Alıntı:Tam da "yemek yiyordur" yazacaktım 011zaa neyse bu kadar kural nizam onu acıktırmıştır kesin 005hihih
DarthWider link' Alıntı:Aksarayın Mercedes kamyonu meşurdur
Öyle mi yok abi iveco'ydu 65.9 büyüğü vardı sattık dışarıdan araç almayız normalde beğendik esti gidip almıştık sabah erkenden çıktım yola güzeldi babamla yaptığım ilk yolculuk kek veriyor limonata veriyor. Dönerken onda bir şey yok bende bütün yiyecekler gösteriyorum yemem istemem diyo sonra önüne geçiyorum sunroof açıp limonatayı sallıyorum istermisin die sellektör yapıyor arıyo eşek herif kapat sunu dio 005hihihTolga KARACA link' Alıntı:Mercedes miydi aldığınız kamyon?
UnStabLe link' Alıntı:Öyle mi yok abi iveco'ydu 65.9 büyüğü vardı sattık dışarıdan araç almayız normalde beğendik esti gidip almıştık sabah erkenden çıktım yola güzeldi babamla yaptığım ilk yolculuk kek veriyor limonata veriyor. Dönerken onda bir şey yok bende bütün yiyecekler gösteriyorum yemem istemem diyo sonra önüne geçiyorum sunroof açıp limonatayı sallıyorum istermisin die sellektör yapıyor arıyo eşek herif kapat sunu dio 005hihih
GNSpower link' Alıntı:Sus sus. Acıktıkta ne oldu, geleyim dedim kapıdan çevirdin beni.
Tolga KARACA link' Alıntı:Kaç kere dedim ama et-tavuk-sucuk ve organik zerzevatları mangala atmadan önce gel diye.
Tam pirelerim uçuş hazırlığına başlıyorlar o zaman arıyorsun; "alo ben acıktım"
UnStabLe link' Alıntı:Öyle mi yok abi iveco'ydu 65.9 büyüğü vardı sattık dışarıdan araç almayız normalde beğendik esti gidip almıştık sabah erkenden çıktım yola güzeldi babamla yaptığım ilk yolculuk kek veriyor limonata veriyor. Dönerken onda bir şey yok bende bütün yiyecekler gösteriyorum yemem istemem diyo sonra önüne geçiyorum sunroof açıp limonatayı sallıyorum istermisin die sellektör yapıyor arıyo eşek herif kapat sunu dio 005hihih
Aynen abim ben arayıp duruyorum bizimkini telefon bağlı araca zaten yavaş gidiyorsun 85-90 sıkıldım kamyonun direksiyonunda boşluk var aradım yine konuşuyoruz tırlar yolu bozar ya babam da oraya giriyor zik zak çizdi yolda ben dikizden gördüm kapattım ordada radar varmı abi ilerde çevirmede durdurdular bizimkini arıyorum tmm oğlum dio ben 300 -400 mt ötede durdum sonra farkedip bekle allah bekle gelmedi babam abi şu belge yok bu yok diye soruyorlarmış anlatıyor babam bir süresi var onunda yeni araç aldıktan sonra diyor oda anlatmış sonra bırakmışlar geldi durdu yanıma ben yedi cezayı die telaşla beklerken ;GNSpower link' Alıntı:Bayağı eğlenceli ve muhabbetli bir yolculuk olmuş, süper valla. (