Bu da benım oglum :) biraz farklı bir renk , en azından ben cok nadir görüyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vu262
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bu da benım oglum :) biraz farklı bir renk , en azından ben cok nadir görüyorum.

Renk gercektende farklı ve tatlı nazar deymesın kazasız belasız ıns..

Ynt: Bu da benım oglum :) biraz farklı bir renk , en azından ben cok nadir görüyorum.

Vayy toprağm forumun ilk 26 sı die ben yükleyecektim fotoğrafları sen benden hızlı çıktın hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin ;) ;)

Maşallah diyelim  045thumbsup 045thumbsup

Maaşallah, güzel renk, burada birkaç tane var (Erzurum) ve güzel görünüyor...

güzelmiş. teknik olarak astra kataloğunda ne renk olarak geçiyor.

Ynt: Bu da benım oglum :)

firstemperor link' Alıntı:
güzelmiş. teknik olarak astra kataloğunda ne renk olarak geçiyor.

Mahagony Kahve diye bir renk. Ama gerçekten çok güzel. Astra daki en güzel renklerden biri. :)

kastamonuda bu renkten iki araç var her gördüğümde bayılıyorum bu renge hakketen çok güzel maşallah :)

Renk çok güzel, hayırlı olsun...

İyi günlerde kullanın.

Biz bu rengi iki arkadaş bir süre Mahony Kahverengi sandıydık, sonra bayideki satıcı "Abi o Mahony Polis Akademesi'ndeki, bu Mahogany" dedi. Canım biz zaten komik olsun diye eğlencelik şeettik, ehehe Insignia'lar makyajlanıyor mu bu ara? diye laf kalabalığı yapıp kaçtık. ((:

Geri