Bu da benim yeni arabam :)

hayırlı olsun, çok dikkat çeker bu :good:, kazasız belasız..

4 kapılısına 17 sene kadar bindik. Bu araca ait elimizde Almanya'dan getirttiğimiz bir çok parça vardı (4 kapılı sedana ait orijinal kapı ve bagaj lastikleri, kolçaklar, kül tablaları, stop lambaları, emniyet kemerleri, armalar, yazılar, VW varyantın farları, 4 takım komple stopları, tampon babası, jant kapakları, kapı fitilleri, yazı ve armaları, .......) rahmetli babam nasıl olsa bir daha eski model araba almam deyip elindeki parçaları sağa sola dağıtmış.

4 kapılısına 17 sene kadar bindik. Bu araca ait elimizde Almanya'dan getirttiğimiz bir çok parça vardı (4 kapılı sedana ait orijinal kapı ve bagaj lastikleri, kolçaklar, kül tablaları, stop lambaları, emniyet kemerleri, armalar, yazılar, VW varyantın farları, 4 takım komple stopları, tampon babası, jant kapakları, kapı fitilleri, yazı ve armaları, .......) rahmetli babam nasıl olsa bir daha eski model araba almam deyip elindeki parçaları sağa sola dağıtmış.
kısmet :) ama azimliyim tüm parçaları orjinal bulacağım

e-bay'a çok parça düşüyor. Bizim ülkemizde de bu tür araçların parçalarını bulmak mümkün ama fiyatları genelde çok abartılı oluyor.

e-bay'a çok parça düşüyor. Bizim ülkemizde de bu tür araçların parçalarını bulmak mümkün ama fiyatları genelde çok abartılı oluyor.
parçalar ucuz da tek tek Trye getirtmek sorun oluyor, o şekilde kargo çok tutuyor, almanyada bir arkadaşım var şimdilik ona gönderiyorum o da bişekilde birleştirip gönderecek

bu arada araç hakkında bi dip not geçiyim opel rekord d sprint coupe diye geçer bu, coupelerden çok faha farklıdır yani;)

Benden yaşlı ama hala ii durumda :) kaporasını verdim yarın izmire gidip noter işlemlerini tamamladıktan sonra, şehirler arası araç taşıyan bir firmaya vereceğim 300 TLye ertesi gün umarım kazasız belasız alırım...

Hayırlı olsun ,allah kaza bela vermesin

Geri