- Konuyu Başlatan
yok km sayacı 6 hane, ordan tahmin ettim 999999 tamamlanmıştır herhaldeMotor 1.000.000 KM'de rektefiyemi gördü oda güzelmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok km sayacı 6 hane, ordan tahmin ettim 999999 tamamlanmıştır herhaldeMotor 1.000.000 KM'de rektefiyemi gördü oda güzelmiş
kısmet ama azimliyim tüm parçaları orjinal bulacağım4 kapılısına 17 sene kadar bindik. Bu araca ait elimizde Almanya'dan getirttiğimiz bir çok parça vardı (4 kapılı sedana ait orijinal kapı ve bagaj lastikleri, kolçaklar, kül tablaları, stop lambaları, emniyet kemerleri, armalar, yazılar, VW varyantın farları, 4 takım komple stopları, tampon babası, jant kapakları, kapı fitilleri, yazı ve armaları, .......) rahmetli babam nasıl olsa bir daha eski model araba almam deyip elindeki parçaları sağa sola dağıtmış.
parçalar ucuz da tek tek Trye getirtmek sorun oluyor, o şekilde kargo çok tutuyor, almanyada bir arkadaşım var şimdilik ona gönderiyorum o da bişekilde birleştirip göndereceke-bay'a çok parça düşüyor. Bizim ülkemizde de bu tür araçların parçalarını bulmak mümkün ama fiyatları genelde çok abartılı oluyor.
Benden yaşlı ama hala ii durumda kaporasını verdim yarın izmire gidip noter işlemlerini tamamladıktan sonra, şehirler arası araç taşıyan bir firmaya vereceğim 300 TLye ertesi gün umarım kazasız belasız alırım...
Hayırlı olsun,rengi çok güzel.