bu da bizim 917 :)

fatafillo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bayadir aranizdayim ama aracimi daha eylulde aldim ilk defa fotograf koyuyorum anca firsatimiz oldu kendi capimizda biseyler yaptik ama daha devam ediyoruz sizinde onerileriniz olursa dinlerim her zaman :) cok resim var ama simdilik temel hatlariyla bi kac resim attim devami da gelecek insallah

Ekli dosyalar

• IMG_1089.webp
    IMG_1089.webp
    51.1 KB · Görüntüleme: 149
  • IMG_1090.webp
    IMG_1090.webp
    51.1 KB · Görüntüleme: 149
  • IMG_1092.webp
    IMG_1092.webp
    48.4 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleme:
uğur tanışma bölümünde kendini tanıtmayı unutma

kusuruma bakmayin yeniyim bu forum konularinda heyecanlandim ilk paylasim yapacam die unuttum orayi :)

yorumlari bekliyorum arkadaslar..

attachment.php
attachment.php
attachment.php
kırmızı şerit yakışmamış gibi benim görüşüm

tesekkurler yorumunuz icin ya iste guzellik goreceli malum bazi insanlarin cok hosuna gidiyo bazilari hic begenmiyo bn kendime ozgun bisiler yapmaya calistim boyle bi farklilik falan insallah jantlarla ve cam filmleri ile daha da kendini gosterecek arac :)

güzel olmuş ama şerit tam ortadan geçseymiş daha iyi olurmuş sanki

mantikli onu da dusundum aslinda tam opelin z sinin iki tarafindan gecireyim die ama baktim o hep corsalarda var bizm ki farkli olsun dedim yazin basi gibi boyle desenli dama seklinde yapacam ama bakalim tesekkurler yorum icin..

mantikli onu da dusundum aslinda tam opelin z sinin iki tarafindan gecireyim die ama baktim o hep corsalarda var bizm ki farkli olsun dedim yazin basi gibi boyle desenli dama seklinde yapacam ama bakalim tesekkurler yorum icin..

bu arabaya yapılacak sey degil bu serit olayları falan.inanılmaz basitleştiriyor.fotoları görünce sasırdım acıkcası :( bence sökün şeritleri camlarada film attırın.

bu kendi fikrim düşüncem tabi..

aracta lipi degiştirdinmi? birde arka tampon eki ve egzoz hos olmus.bu ek fibermi ? kaca yaptırdınız?

Geri