bu da bizim 917 :)

kardes aynen tercih meselesi bn seviyorum sahsen :) lipler orjinal kardes ben odtu de okuyorum bizim okulda ankarayi bilyiorsan eger komple kasisler var ve baya yuksek arabanin onu degmesin die ondeki lipleri sabit biraktim ama onu da astar boyasi atip arabanin renginde siyah yapmayi dusunuyorum. arka ekte fiber malzeme ama kendim cizdirdim piyasadakilerden biraz daha farkli 150 lira civari biseye mal oldu egsoz da el yapimi sonda duz boru var arada hava boslugu var yuksek devirde biraz ses degisiyor ve oyle gurultulu calismiyor ama daha guzel biseyler dusunuyorum ama tip olarak ayni basliktan kullanmayi dusunuyorum

ön tampon eki + daha büyük egzoz ucu + şerit iptali + cam filmi + spoiler

cam filmi icin havalarin isinmasini bekliyorum spoiler de var resimlerde net gorunmuyo yarin daha ayrintili atarim

Ben akşamları odtü de gıdanın orda takılıyorum.geldiğimde bi ara göreyim aracınızı :)

olur tabi ki :) gida da gormus olmaniz lazim benim araci zaten haftada i oradayim :D

bayadır gitmiyorum.orda aynı anda olsak kesin bakardık araçlara :D sen ben gelmeden egzoz sesimi duyardın.bende başka astra görünce değişik haraketler yapıyorum ordan anlardım kendimi :D aflşsdkfgdg

valla bnde yeni bi egsoz yapasim var ortadan duz boru sonuna remus veya abart falan dusunuyorum bisiler yapalim hatta ozelden konusalim ankara icinde haberleselim

valla bnde yeni bi egsoz yapasim var ortadan duz boru sonuna remus veya abart falan dusunuyorum bisiler yapalim hatta ozelden konusalim ankara icinde haberleselim

Tamamdır.Özellikle gide gide yolunu eskittiğim bi egzoz ustam var şaşmazda.sen sadece istediğin sesi bul yeter.halleder o sana.Haberleşelim.Hafta sonu odtü ye gelirsem yazarım burdan sana.Yada belkide daha sonra.Haberleşiriz

tmmdir kardes haberlesiriz uygun bi zaman da halledebiliriz kac para tutar tahminin benim de memlekette bi ustam var dugmeli yapalim diyordu sana da bakalim olmazsa burada hallederiz fiyati dedigim gibi olursa

güzel görünüyor, dik araba. şeridin ruhsata işletilmesi gerekir diye düşünüyorum. tşklr.

Geri