Bu da bizim Corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah..Hoşuma gitti...Allah hata kaza göstermesin...

resimi görünce diyecektim o bembeyaz kaputu değerlendir şekil fln yaptır yada carpon kaplama yaptır diyede zaten yapılşım şekil...

Jantlar çok tatlı olmuş araçta resmen 2 renk kombinasyonu var siyah-beyaz

Kazasız sürüşler

eywallah kardesim saqolasin
karbon isini halledemedik neden dersen polislerle cok icli disli oluyoruz o zamanda:) katalizor iptal araba zaten gereqinden fazla ses cıkarıyor bi de onu yaparsak hepten yalan oluruz dusuncesiyle boyle sade bıraktık :)

dostum bi corsa fanatiği olarak kusura bakmazsan bi noktadan bahsedecem araban geerçekten çok güzel rengi cantları farları masallah. Ama dikkatimi çeken bi kısım war göze batan ön tamponun altındaki tamponu çevreleyen lastiği sökmüşsün gördüğüm kadarıyla buda bence aracın arkasıyla olan bütünlüğünü bozmuş yani önü biraz yüksek duruyor gibi benim tavsiyem o lastik duruyorsa rengini beğenmiyorsan beyaza boya ve tekrar tak bak çok güzel olacak keyifli forumlar. . . . .

abi ilk sayfadaki fotoları görüpte yorumu yaptım son resimelri görmedim kusura bakma crack ..............................

yok abi ne sorunu saqol yorumun icin. tsk ediyorum arkadaslar sizin yorumlar icinde

Crack' Alıntı:
eywallah kardesim saqolasin
karbon isini halledemedik neden dersen polislerle cok icli disli oluyoruz o zamanda:) katalizor iptal araba zaten gereqinden fazla ses cıkarıyor bi de onu yaparsak hepten yalan oluruz dusuncesiyle boyle sade bıraktık :)

Bayıldım valla yaa, 2-3 eksiği kalmış ama bu haliyle bile süper.Ön panjuru da halledersen tam süper olacak :) .Eğer ilgilenirsen senin kasaya arka tamponun üst kısmındaki küçük farların seffaf olanı vardı Maslak Yıldız Tuning'de, çifte 90'dı yanlış hatırlamıyorsam, benim arabaya takacaktık, uymamıştı.Bu arada battı balık yan gider misali ne yaptıracaksan yaptır arabaya, zaten bu haliyle de durduracaksa durdurur polis.Esas sorun muayenede :)

Geri