Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halil abi ilk defa bir arabaya özeniyorum.Birşeyler yapıyorum.Çok da keyf alıyorum bu işlerden.Yakışıyor bu arabaya ne diyelim.Eibach marka yaydı değil mi o?Siz taktırın,resimlerini görelim.Yaylanışını görelim,bakalım.Sonra da... Gerçi sırada çok da koyu olmayacak cam filmi uygulamam var. Halil abi,sizin resimlerden gördüğüm kadarıyla cam filminiz yok.Sevmiyorsunuz anlaşılan...hllb link' Alıntı:yay istiyor osman
ohoooo sen kaçırmışsın osman ben yay taktım paylaştım zaten bende film yok perde kullanıyorum ben.sanalbiri link' Alıntı:Halil abi ilk defa bir arabaya özeniyorum.Birşeyler yapıyorum.Çok da keyf alıyorum bu işlerden.Yakışıyor bu arabaya ne diyelim.Eibach marka yaydı değil mi o?Siz taktırın,resimlerini görelim.Yaylanışını görelim,bakalım.Sonra da... Gerçi sırada çok da koyu olmayacak cam filmi uygulamam var. Halil abi,sizin resimlerden gördüğüm kadarıyla cam filminiz yok.Sevmiyorsunuz anlaşılan...
Bu dileğiniz hepimiz için zaten. thnxxthejazz link' Alıntı:Osman Bey kazasız belasız greatt
daha az esniyor ama asfaltta daha konforlu. tabi kullanırken biraz dikkatli olmak lazımsanalbiri link' Alıntı:Halil abi dışardan mükemmel görünüyor.Kullanması nasıl?Zira ben arabayı bu haliyle bile 6 ayda 4 kere yere sürttürmüştüm.Karter koruma var Allahtan.Yani hele bizim şu Söke'nin yollarında bunu ben kullanamam heralde.