7 May 2012 #21 GNSpower Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 3 Eki 2011 Mesajlar 12,968 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 43 Siteyi ziyaret et Ynt: Bu da Sanalbiri'nin Astra J'si Gerçekten süper görünüyor araba, Allah kazadan beladan saklasın her daim.
Ynt: Bu da Sanalbiri'nin Astra J'si Gerçekten süper görünüyor araba, Allah kazadan beladan saklasın her daim.
7 May 2012 #22 R REC1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Nis 2012 Mesajlar 2,822 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Ynt: Bu da Sanalbiri'nin Astra J'si Maşallah, çok hoş duruyor, güle güle kullanın...
7 May 2012 #23 E Erhan42 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Nis 2012 Mesajlar 533 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et Ynt: Bu da Sanalbiri'nin Astra J'si Çok güzel maşallah Allah nazarlardan korusun inşallah.
7 May 2012 Konuyu Başlatan #24 S sanalbiri Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2011 Mesajlar 696 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Siteyi ziyaret et Ynt: Bu da Sanalbiri'nin Astra J'si bulent_tnt link' Alıntı: başka marka alma bi işe yaramıyo en ıyısı bu Genişletmek için tıkla ... Bülent,sadece bununla yapıştırmak gerçekten yetiyor mu?Yağmurda,güneşte,soğukta etkilenip düşmesin plaka.
Ynt: Bu da Sanalbiri'nin Astra J'si bulent_tnt link' Alıntı: başka marka alma bi işe yaramıyo en ıyısı bu Genişletmek için tıkla ... Bülent,sadece bununla yapıştırmak gerçekten yetiyor mu?Yağmurda,güneşte,soğukta etkilenip düşmesin plaka.
7 May 2012 #25 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: Bu da Sanalbiri'nin Astra J'si Yetiyor forumda zaten nasil yapilacagi anlatilmisti Bantlari yukardan asagi dogru yapistir Ön plakayi ortadan meyilli yerinden tamponun sekline dogru kivir ama
Ynt: Bu da Sanalbiri'nin Astra J'si Yetiyor forumda zaten nasil yapilacagi anlatilmisti Bantlari yukardan asagi dogru yapistir Ön plakayi ortadan meyilli yerinden tamponun sekline dogru kivir ama
7 May 2012 #26 Bye_Bye Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Tem 2014 Mesajlar 10,152 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 42 Siteyi ziyaret et Ynt: Bu da Sanalbiri'nin Astra J'si sanalbiri link' Alıntı: Bülent,sadece bununla yapıştırmak gerçekten yetiyor mu?Yağmurda,güneşte,soğukta etkilenip düşmesin plaka. Genişletmek için tıkla ... ben bunun ile yapıştırdım, kipadan almıştım elimle çıkarmaya çalıştım çıkmadı plaka o kadar sağlam burada var yaptığım uygulama http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=3584.0
Ynt: Bu da Sanalbiri'nin Astra J'si sanalbiri link' Alıntı: Bülent,sadece bununla yapıştırmak gerçekten yetiyor mu?Yağmurda,güneşte,soğukta etkilenip düşmesin plaka. Genişletmek için tıkla ... ben bunun ile yapıştırdım, kipadan almıştım elimle çıkarmaya çalıştım çıkmadı plaka o kadar sağlam burada var yaptığım uygulama http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=3584.0
7 May 2012 #27 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: Bu da Sanalbiri'nin Astra J'si Aynisini bende gecen gun metro marketten 9 tl ye aldim.