bu fıstıkda benim.:)

Ynt: bu fıstıkda benim.:)

rengi güzel duruyor,iyi günlerde kazasız belasız kullan.

Maşallah güzel araç kardeşim de rengi değişik geldi hepimiz merak ettik rengin ismini söylermisin  ;) ;)

Allah kaza bela vermesin, çok şık görünüyor gerçekten.

Maşallah Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah. Hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun aracınızı güzel günlerde kullanırsınız

herkeze teşekkür ederim arkadaşlar Allah ım hepimize kazasız belasız hayırlı şekilde sevdiklerimizle birlikte binmeyi nasip etsin. cemi cümlemize olmayanlara da daha iyilerini nasip etsin hayırlısı ile

bu arada arabanın rengi mineral beyaz başta çok korkmuştum arabaya yakışmıyor diye ama  aksine çok sevdim dikkat çekici ve farklı geliyor etraftakilere :) herkeze tekrardan  thnxx

yasincan51 link' Alıntı:
herkeze teşekkür ederim arkadaşlar Allah ım hepimize kazasız belasız hayırlı şekilde sevdiklerimizle birlikte binmeyi nasip etsin. cemi cümlemize olmayanlara da daha iyilerini nasip etsin hayırlısı ile

bu arada arabanın rengi mineral beyaz başta çok korkmuştum arabaya yakışmıyor diye ama  aksine çok sevdim dikkat çekici ve farklı geliyor etraftakilere :) herkeze tekrardan  thnxx

Renk ile iligli ilginç bir bilgi, Opel'e göre hakim renk gri. En azından araçla birlikte verilen kağıt öyle söylüyor. Emniyet beyaz demiş, ruhsatta beyaz geçiyor. :) Merak ediyorum sizde durum nasıl ?

bu aracın rengi beyaz değil hakim gri diye geçiyor opel bana öyle dedi

sallierim link' Alıntı:
bu aracın rengi beyaz değil hakim gri diye geçiyor opel bana öyle dedi

Opel sallamış biraz sanki Hakim gri bildiğimiz gümüş gri'dir.

hakim gri değil hakim grinin rengi daha kapalı valla benim arabanın faturasındada ruhsatta da mineral beyaz yazıyor.

Geri