Bu gündüz farını Astra H 2012 modelde kullanan var mı ?

Güzel bi işçilikle mis gibi olur. Makyajlı kasada sisler baklava dilimi şeklinde ve hafif ortalı olduğundan sislerin yanına yerleştirecek boşluk yok. Diğer türlü benim bildiğim kasalar arasında tesisat farkı yok..
2 boş sis kapağı alınır ister sade daylight ister hem daylight hem sis delikleri açılarak bağlantıları yapılır ;)

tek daylight şöyle durur mesela.. sislerimde olsun derseniz bunları iç kısımlara yaklaştırır dış köşelere de sis için delik açarsınız, arkadan da bi güzel silikonlarsanız tr de tek diye satarsınız :)
uvccn.jpg

Karşı komşum aracına uyguladı gayet şık duruyor. orjinal sisleri sökerek sıfır kapak aldı ve kendisi montajını sağladı.

Bende almak isterim fiyati ne kadardir acaba

Arkadaşlar, bende 2009 model H HB arabama gündüz led farı uygulaması yaptırmak istiyorum, nasıl birşey yaptırabilirim, ilginizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Saygılar

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:56 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:50 ----------

Arkadaşlar birde şöyle bir uygulama var, bu uygulama sizce nasıl sanki daha güzel olmuş.
Uygulamayı yapan yerle görüştüm, buradan paylaşsam yayınlanırmı acaba?
Videoyu bizde siz izleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=nThlxXwnfgk

Bu konuya kimse bakmıyor mu arkadaşlar? Değerli ilginizi ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Geri