Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arabalarin ikiside güzel görünüyor fiyatlar hakkinda yorum yok arkadaslar söylemisler gerekeni secim senin hayirlisi diyelim siyah her zaman güzel va alimli görünür benimki de siyah ama gri ninde bakimi kolay olur kir göstermez. hayirlisiysa olsun hayirsizsa olmasin diyorum..
arabalarin ikiside güzel görünüyor fiyatlar hakkinda yorum yok arkadaslar söylemisler gerekeni secim senin hayirlisi diyelim siyah her zaman güzel va alimli görünür benimki de siyah ama gri ninde bakimi kolay olur kir göstermez. hayirlisiysa olsun hayirsizsa olmasin diyorum..
sunu da soylemek isterim ben 52000 km deki 2006 model sunrooflu 1.6 vectra elegance aracimi nisan 2008 de 34.600 tl ye sattim ve 35000 km de 2006 model 2.0 turbo elegance + opc line + multi contour koltuk sistemli fakat sunroofsuz aracimi 37.800 tl ye aldim. ilandaki siyah vectra icin icinde bulundugumuz piyasa sartlarinda 36 biraz fazla gibi geldi