bu işin sonu nereye varacak

ya arkadaşlar rahatlık zevke düşkünlük diyorsunuzda araba olmasa ben aç kalırım işim gereği şehir içi günlük 80-100 km yol yapan biriyim valla tüpte bile günlük 20 ytl vermek çok zoruma gidiyor ford tourneo connect alayım dedim onlarda 250 ykr yakıyormuş ne yapacaz bilmiyorum valla günlük 20 ytl bayağı zorluyor ayda 600 ytl yapar yahu

depoya benzin mazot vs dolduracak paramız kalmayacak...o zaman bu iş bitecek...

5ytl olsun 7ytl olsun hiç farketmez Fatihinde dediği gibi arabalar yollara sığmıyo bide millet ağlıyo para yok para yok diye anlayamadım ben bu işi sabah eryamandan kızılaya gitmek için ist yolunu kullandım lanet ettim dur kalk dur kalk :(

Biraz para geçsin elime gerekli tesisatı yanıma alıp batman'dan küçük bi arazi alıp petrol için sondaj vurmayı düşünüyorum:D Biraz destek olun fon kuralım ortak olalım:D Hoş 2050 yılına kadar yetecek rafine kalmış dünyada ama yinede 42 yıl düşünmeden bineriz araçlarımıza...:D

Biraz para geçsin elime gerekli tesisatı yanıma alıp batman'dan küçük bi arazi alıp petrol için sondaj vurmayı düşünüyorum:D Biraz destek olun fon kuralım ortak olalım:D Hoş 2050 yılına kadar yetecek rafine kalmış dünyada ama yinede 42 yıl düşünmeden bineriz araçlarımıza...:D

AKP o kuyuya çöker sölemesi benden :D

Bir yolunu bulsakta depoları su ile fulleye bilsek.:) :kop:

mesele az kullanma çok kullanma meselesi değil. insanımız rahatına düşkün o ayrı ama yanılmıyorsam dünyanın en pahalı akaryakıtı türkiyede. bir şekilde boykot etmek gerekiyor çünkü bu iş yöneticilere bırakılırsa durmak yok yola devam. 5 de olur 10 da... bu vergiler adalete, insanlığa, dine, hiçbirşeye sığmaz. ayıptır. yazıktır. günahtır. bu hale getirenler utansın utanmasına da burada görev bilinçli türk milletine düşmektedir. yoksa kimsenin utanacağı yok. ingilterede yanılmıyorsam 3 - 4 yıl önce yakıta % 1 zam gelmiş ve bütün sürücüler durumu boykot ederek akaryakıt istasyonlarını işgal ederek eylem yapmışlardı.. şu veya bu şekilde bu işi miillet olarak çözmemiz gerektiğine ve çözebileceğimize inanıyorum.. ancak korna eylemlerini, "bu arabada dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor" afişlerini kimsenin iplediği yok. yapıcı eylemler yapmalı.. bu konuda bir birey olarak üzerime düşeni yapmaya hazırım...

Geri