Bu Kablo Neyin Nesi??

alarmın reset butonudur.yeni kumanda tanıtma alarmı devre dışı bırakma gibi fonksiyonları var.açıkta durmamasında görünmemesinde fayda var.

Alarm blokaj butonu.Genelde Acil durumlarda aracın içine girip susmayan alarmı devre dışı bırakmak içindir Kontak yapmadan devre dışı bırakılmaz.Kontaksız basarsanız kumandanın görevini görür tabi alarmına göre değişebilir bu özellik.

Hemen kablonun geldiği noktaya eğilir bakarsanız orda aşağıda resmini verdiğim alarm darbe sensörüde olacaktır.
lss02.JPG

Bu arada arabanın uzaktan kumandalarından biri çalışmıyor basıyorum üzerindeki ışığı yaniyor fakat kapılar açılmıyor? Zaten alarmıda çalmıyor nasıl devreye sokacağımıda bilmiyorum?

yorumlara bakılırsa ya alarm ya fan :D söylenenleri yarın dene bi hangisi çıkarsa artık şansına :D

alarm düğmesi dostum o.aynısı bende war.

alarmın sigortasını çıkarmışlardır belki yada patlamıştır sigorta akünün yakınlarında olabilir bi elektronikçiye göstermek lazım yani alarmcıya :)

kesinlikle alarmın valet butonu; yeni kumanda tanıtmaya ve acil durumlarda alarmı susturmaya yarar.....

bence götür bir oto elektrik elektronikçiye kafan rahat etsin

alarm diorumm :D

Arkadaşlar bugün incelidim halen ne işe yaradığını çözemedim :D hem alarmın ledi falan da yanmıyor. Acaba alrmın varsa sigortasımı atık yoksa bozuk mu? Ama Dediğiniz gibi alrmda olabilir :)

Geri