bu lastik yama olur mu?

en dandik sıfır lastik bile yamalı olanından sağlıklı olacaktır . bu lastikle gezmektense marka takıntısı yapmanın alemi yok diye düşünüyorum.

En kısa sürede birde jant edinin zira jantı'da yamultmuşsunuz.Geçmiş olsun.

olmamalı...

Lastik olayı çözüm sürecine döndü janta özgürlük kardeşim :D lastikle her jant gider bırakın jant tek başına gitsin :D

Kural: Yanaktan yırtılan lastik asla tamir olmaz.
Sebep: Lastik esnemesini yanaklardan yapar ve tekerleğin her dönüşünde yanak bir kez esner.

Dolayısıyla yanağı tamir ettiğinde, bir Ümraniye - Fatih yapsan bile tamirli yer birkaç onbin kez esnemiş olur ve yavaş yavaş yerinden çıkmaya başlar. Gerisini sen düşün artık...

Yorumda bulunan arkadaşlara tekrar teşekkü rediyorum. Stepnedeki lastik iyi durumdaymış onu kullanıcam bunuda çıkma lastikle değiştirip stepneye koydum

Yorumda bulunan arkadaşlara tekrar teşekkü rediyorum. Stepnedeki lastik iyi durumdaymış onu kullanıcam bunuda çıkma lastikle değiştirip stepneye koydum

Yedek lastiği takınca da hız yapma... yama yaptırmak istediğin lastikten daha tehlikelidir haberin olsun ;)

Yedek lastiği takınca da hız yapma... yama yaptırmak istediğin lastikten daha tehlikelidir haberin olsun ;)

öyle mi ? Bilmiyodum. Hız derken ne kadardan bahsediyosunuz? Ayrıca bi soru daha ben aracımdaki lastiğin aynısının sıfırını tek olarak bulabilir miyim yoksa bunlar toplu mu değişiyor?

öyle mi ? Bilmiyodum. Hız derken ne kadardan bahsediyosunuz? Ayrıca bi soru daha ben aracımdaki lastiğin aynısının sıfırını tek olarak bulabilir miyim yoksa bunlar toplu mu değişiyor?

Biri eski biri yeni lastik olmaz zaten gönül ister ki dört lastik birden değişsin ama işte maddi durumlar... en iyi şartlarda iki lastik birden değiştirilmesi en mantıklısıdır.

Yedek lastiği takıp uzun yola filan çıkmayın ;)

Geri