Bu mid beni delirtecek!!

abı bazı arkadaslar soruyor tehck2 yle yol bılgısayarını turkceye cevırebılırmıyız dıye opcomla cevrılmıyor dıye bahsetmıssın turkceye hıc bır sekılde donmezmı ?

Maalesef. Ethem Abi daha iyi cevaplar ama bilgim dahilinde,
Eprom olanları tech ile bağlayıp odb üzerinden üzerine veri yazabiliyorsunuz, şu anda girdiğiniz bilgiler Eprom üzerine kaydediliyor. Fakat Dil dosyaları Rom üzerindedir ve şifrelidir. Bunları kopyalamak, kırmak, düzenlemek ve yeni flash atmak gerekir. Bu şekilde döner.

türkçe olmaz arkadaşlar. :) herşey sıfırdan üretilirse yapılır ancak :)

2004 enjoy astra g elegance ker turkce yol bılgısayarı o nasıl oluyor aracın ecusundenmı kaynaklanıyor ethem abı

2004 enjoy astra g elegance ker turkce yol bılgısayarı o nasıl oluyor aracın ecusundenmı kaynaklanıyor ethem abı

en başta sistem oluşturulurken. ekranın kartındaki rom denilen entegreye türkçe dil desteğide fabrikasyon eklenmiş durumda çıkıyor.... sonradan çevrilme yok. yani orjinal , ingilizce,ispanyolca ve almanca ekranlarda sonradan değiştirme yapılamıyor..

anladıgım kadarıyla sokulen cıkma alınan ekran turkce olması lazım zamanında turkce kullanılmıs sonradan olmuyor demek verdıgın bılgıler ıcın emre ve sana tesekkur ederım abı eyvallah :)

abiler ekranım artık %100 fonksiyonel durumda bütün değerler doğru ve program dili ingilizce konuda yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ederim

Ben de vectra b ekranı aldım ama tech2 ekranı görmüyor. Dolayısıyla programlama yapamıyoruz. Yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum. Ne yapmak gerekiyor

abiler ekranım artık %100 fonksiyonel durumda bütün değerler doğru ve program dili ingilizce konuda yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ederim

Slm,
Sorunu kendiniz mi çözdünüz ?
Yazılarınızda karşıyakalım servise gideceginiz yazıyor, oradakiler mi çözdü.
Bu servisi araştırıyorum olumlu yorumlar alırsam gitmeyi düşünüyorum.
Teşekkürler.

Geri