Bu Parçaları Nasıl Bulabilirim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emyn

Kayıtlı Kullanıcı
43-Kütahya
1. kolçak mandalı
2. güneşlik ayna kapağı
3. ortada bulunan havalandırma ızgarasının yönlendirme çubuklarından birisi kırılmış o parça lazım. her yerde komple ızgara var ve fiyatlar çok yüksek.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Aracı yeni aldım ve ufak ufak eksikleri düzeltmek istiyorum.

ankarada çıkmacılardan bulabilirsin ama dediğin gibi komple satarlar ve de çıkma olsa da çok para isterler

1. kolçak mandalı
2. güneşlik ayna kapağı
3. ortada bulunan havalandırma ızgarasının yönlendirme çubuklarından birisi kırılmış o parça lazım. her yerde komple ızgara var ve fiyatlar çok yüksek.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Aracı yeni aldım ve ufak ufak eksikleri düzeltmek istiyorum.
Çıkmacılarda ve özellikle son zamanlarda sahibinden.com üzerinde bu tarz parça satan çok kişi var. İstanbulda olsaydınız, ikitelli ve bostancı sanayi de bulabilrsiniz derdim ama sanırım istanbul dışından yazıyorsunuz bir sahibinden.com üzerinde arayın derim.

kolçak mandalı

Yada 3D yazıcı da yazdırabilirsiniz

kolçak mandalı

bu ürünü sipariş vereyim. sanırım yay bulunmuyor içinde. ayna kapağıda şu an için bulamadım bi yerde bakıyrum hala. diğer parçayı o şekilde bulamayacağım sanırım. komple olarak da 600 - 1000 arası değişiyor.

Çıkmacılarda ve özellikle son zamanlarda sahibinden.com üzerinde bu tarz parça satan çok kişi var. İstanbulda olsaydınız, ikitelli ve bostancı sanayi de bulabilrsiniz derdim ama sanırım istanbul dışından yazıyorsunuz bir sahibinden.com üzerinde arayın derim.
kolçak mandalı ve ayna kapağı daha kolay bulunacak gibi ama ızgara çubuğunu tekli bulmak çok zor. tanıdık bir çıkmacı lazım onun için

Son düzenleme:
kolçak mandalı için nasıl bir yay kullanmam lazım.

Ankarada tanıdığınız varsa ostimde ne ararsan bulabilirsin. 2 sene önce sağ havalandırma ızgarasnı komple 100tl ye almıştım.

1. kolçak mandalı
2. güneşlik ayna kapağı

Geri