bu ses nasıl alınır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan can-52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

can-52

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://kiwi6.com/uploads/hotlink?id=9kuc2fcizw arkadaşlar bu siteye bir egzoz sesi ekledim bunu tipo da ve pegueot 106 da dinledim lancerda da alabiliyorsunuz bu sesi bu nasıl elde edilir bileniniz var mı merak ediyorum

motordan egsoza kadar düz boru ve perdesiz son susturucu gazı kökle devir kesici devreye girince kesik kesik pata pata yapar.

pekte farklı bir ses değil yani heves edilcek kadar:)

teşekkür ederim.benim hoşuma gitmişti çok aradım felan ama bulamamıştım sesi hatta sitede birkaç kez yazmıştım tığ yapılmasına dahi maruz kaldım kimseye anlatamamıştım kaç sene oldu üstünden..sadece bu son susturucu yeterli mi yoksa ayrıca bir kaç parça daha gerekli mi.bu sistemi düz motorlu araçlarada uygulayabilir miyiz ayrıca yakıtını etkiler mi:D şimdiden teşekkürler

motordan egsoza kadar düz boru ve perdesiz son susturucu gazı kökle devir kesici devreye girince kesik kesik pata pata yapar.

pekte farklı bir ses değil yani heves edilcek kadar:)
yanlız şöyle bir sıkıntı var :D benim opel astra f 98 de hiç öle devir kesici felan varmış gibi gelmiyo :D devirsaati 6-7 üzerindeyken bile bi kesinti yokki :D

Geri