Bu Üründen Alsam mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
basite benziyor boyaya zarar vermez insallah

Bu tür ürünlerin çok kaliteli olduğuna, iyi sonuç vereceğine inanmıyorum :(

Bu tür ürünlerin çok kaliteli olduğuna, iyi sonuç vereceğine inanmıyorum :(

Hani abim arabayı yıkatırız sonra şöyle bir bezle geçeriz ya. O zaman boş geçmeyelim diye alacağım bir ürün arıyorum aslında birazda yormasın diyorum.

Ben de zaman zaman benzeri ürünlerden aldım. Ama lastik parlatıcısı spreyden başkasından fayda görmedim. Birkaç kere kolay cila denen fiyatı hesaplı spreyden aldım ama memnun kalmadım, cilalı şampuan bile onlardan daha iyiydi. Kaliteli ürünler daha faydalı olabilir ama o ürünlerin fiyatları da ortada, gene tufaya gelmeyeyim, param boşa gitmesin diye de onlardan alıp denemedim. Ben elle yapılan klasik cilalardan daha fazla fayda gördüm, eskiden imkanlarım vardı birkaç ayda bir mutlaka cila yapardım ama artık imkanın olmadığı için cila işini bıraktım. :(

Ben de zaman zaman benzeri ürünlerden aldım. Ama lastik parlatıcısı spreyden başkasından fayda görmedim. Birkaç kere kolay cila denen fiyatı hesaplı spreyden aldım ama memnun kalmadım, cilalı şampuan bile onlardan daha iyiydi. Kaliteli ürünler daha faydalı olabilir ama o ürünlerin fiyatları da ortada, gene tufaya gelmeyeyim, param boşa gitmesin diye de onlardan alıp denemedim. Ben elle yapılan klasik cilalardan daha fazla fayda gördüm, eskiden imkanlarım vardı birkaç ayda bir mutlaka cila yapardım ama artık imkanın olmadığı için cila işini bıraktım. :(

Savaş abim bu ürüne ne dersin ;)

http://www.hepsiburada.com/liste/ca....aspx?productId=otm09e036&categoryId=20035738
[MENTION=12186]smihci[/MENTION]

İki şişe kullandım, uygulaması biraz yorucu olsa da memnun kaldım. Yıkamalarda cilalı şampuan kullanıldığı sürece uzun süre parlaklığını koruyabiliyor. Tavsiye ederim.

Nadir abi hızlı cila düşünüyorsan uygulaması kolay olsun vs sonaxın var abi kırmızı sprey kutuda onu da deneyebilirsin...
http://www.hepsiburada.com/liste/so...spx?productId=otson288200&categoryId=20035738

Daha önce bunun farklı bir ürününü kullandım. Fena sayılmazdı ;)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:47 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:45 ----------

İki şişe kullandım, uygulaması biraz yorucu olsa da memnun kaldım. Yıkamalarda cilalı şampuan kullanıldığı sürece uzun süre parlaklığını koruyabiliyor. Tavsiye ederim.

Bir tane alsam yeter mi abi?
[MENTION=12186]smihci[/MENTION]

Geri