bu yeni arabalalar nekadar sorunllu :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akif252
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akif252

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
valla forum abakıyorumda hiç 94 gsi arızasıyok hep astra g ve h arızaları maşalllah zaten teknoloji geliştikce araçların sorunları artıyor benim aracım 285 binde ve tık yok ama çevremde okadar sorunlu araçlarvarki hele astra h kasalar neden billnmez ama hepinize kolay gele eski salam arabalar yok artık..

GSİ cılar genelde hep sanayide araba yükleme derdinde o yüzden sorunları pek foruma yansımıyo :D

sorun cıkarmasın dıye 3 yılda bır araba yenılemek en ıyısı :)

ekonomik durum el veriyor mu diye bir sor bakalım... millet benzin parasını zor bulup arabasına biniyor.. yenilemek çok zor bu ülkede, ordan burdan feda edip araba alıyor birçoğumuz malesef....

Benim önceki aracım renault 9 du herşeyini bilirdim.Şarz dinamosu bozulsa kayışı söker devam ederdim.Lpg çok yaksa kendim ayarlardım.Hemen hemen bütün ufak arızalarını halleder mutlu mesut geçinirdim.Ne bir ecu dur ne sensörüdür ne hava debimetresidir hiçbişeyi yoktu :).Şimdiki arabaları windows işletim sistemine benzetiyorum.Birdenbire mavi ekran verip yolda kalıyorsun :)

gördünüz arabalar SAGDAKİ kulanmadiğim eski opel corsa gsi 1993 model SOLDAKİ kulandiğim 2009 model corsa gsi 2009 bu adam catlak dediniz kulagima öyle geldi merak diyelim arkadaslar :kop: LÜTFEN PLAKALARA DİKKATLE BAKALİM oda KAYSERİLİYİM ondandir MASALLAH SORUNSUZ....

vallla bence araç alırken çok ii inceleyin kronik rahatsızlıkları olan araçalrı almayın yoksa zehir eder hayatı ben şahsen 106 gti 206 gti 306 gti saxo vts kulllanıcısı olarak 2 defa gazlıyordum 3 cüsüne sanayiye istedim gibi bi araba sahibi olamadım çok mutsuzum ben normal kullanıcak olsam performans arabası almam ki alırım 1.4 yada 1.6 bi araba tın tın gezerim ben basmak devir saatini sona çevirmek istedim hızlla makasa viraja girmek istiyorum sürekli üsdevirlerde kullanınca motorun her yanından yağ kussun istemiyorum şuan 94 gsi var bende 165 hp ortalama şuan 215 40 17 jant lastik var 2 ay olldu alalı araç şuana kadar ii bi sorunu yok bana uygun gibi geldi henüz arıza yada sorun çıkarmadı eğer satmazsam 0.4 bar turbolamak istiyorum 200 hp olsa birazda aracı hafifletsem bana yeter

NOT: en güzel en maliyetsiz en kolay modifiye aracı hafifletmektir..... :))

ekonomik durum el veriyor mu diye bir sor bakalım... millet benzin parasını zor bulup arabasına biniyor.. yenilemek çok zor bu ülkede, ordan burdan feda edip araba alıyor birçoğumuz malesef....

Ayneeen:)

Geri