bu yeni arabalalar nekadar sorunllu :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akif252
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senin arabanın motoru sıfır oldugu için daha sorun pek karışlaşmadın sanırsam ama dikkatli ol saglam arabadır ama sorun acarsa en cok lambda sensörü sorun acar ya da akışmetre adam akıllı benzin al yag yakmaksı normaldir çünkü yüksek devirli makina 10 40 yag koyuyorsun sonra bakıyorsun eksiklitmiş çünkü benzin gibi ince ucuyor tabi ki sorun olan olmayan araba yok gibidir opelde ama elektirk aksamına dikkat et adam gibi gsiden anlamayan adam olursa yazık olur arabana tabi başa gelmeden anlaşılmıyor yavaş yavaş şimdi gsi alacak olsam nasıl incelerim ama tabi bayagı bi tecrübe edindim yani ama gene sen dikkatli ol anlmayan adam elletme makinayı yazık olur dikkatli olmak lazım ha burada ben sorunsuz sfi cok nadir gördüm cogu sorun illa ki cıkarır ama sorunlusu bile gider :D ;)

sorunsuz derken tabiki sorun çıkarmayan araç ollmaz ama ben kendim kulllanış şartllarıma göre sorun çıkarmadı yüksek performanslı araçlarkullandım için bu güne kadar çoğu sorunlu tabiki akışmetre sorun çıkarır yada yağ eksilir ama bunalr bizim elimizde bu tarz arabalara ii bakıcaksın mesela ısınmadan gaz vermiceksin durdugun zman 10 saniye çalışsın öle istop ediceksin spor yay takarsan öntakım dayanmz büyük jant koyarsan öntakım dreksiyon dayanmaz açık hava filtresi takarsan akışmetre rollanti motoru dayanmaz ama sonuç olarak ben çok memnunum bu aralar sadece ön disk sorunum var oda çok zorladım yandı diskler değişicem bu hafta içi ben bozuk yolda arabaya asla basmam ama asfaltada acımam devir nere gidiyosa çeviririm...

I love GSI

sorunsuz derken tabiki sorun çıkarmayan araç ollmaz ama ben kendim kulllanış şartllarıma göre sorun çıkarmadı yüksek performanslı araçlarkullandım için bu güne kadar çoğu sorunlu tabiki akışmetre sorun çıkarır yada yağ eksilir ama bunalr bizim elimizde bu tarz arabalara ii bakıcaksın mesela ısınmadan gaz vermiceksin durdugun zman 10 saniye çalışsın öle istop ediceksin spor yay takarsan öntakım dayanmz büyük jant koyarsan öntakım dreksiyon dayanmaz açık hava filtresi takarsan akışmetre rollanti motoru dayanmaz ama sonuç olarak ben çok memnunum bu aralar sadece ön disk sorunum var oda çok zorladım yandı diskler değişicem bu hafta içi ben bozuk yolda arabaya asla basmam ama asfaltada acımam devir nere gidiyosa çeviririm...

I love GSI

Benzin istasyonunuzun yeri tam olarak nerde acaba :kop: biz az yakalım diye pedala basamıyoruz bile siz devir kesici diyorsunuz :D

Simdi şöyle bir düşünce var hepimizde yeni araçlar çok sorun çıkartıyor, elektronik arttıkça daha fazla bozuluyor gibi..
Aslına bakarsak bu çok normal degil mi. 94 modelde tık yok diyoruz bozulmuyor diyoruz..
E bozulmaz tabi. ne kadar ozelligi var ki. pata küte gider araç. vitese atarsın gaza basarsın gider..
Ama 2009 model bir araç oyle mi.. bi dünya ayrintili sistem var.. E dogal olarak birinden biri bozuluyor..

yani ne kadar köfte o kadar para diyebiliriz :)

motor sıfırlanmışsa neden aracım 285binde sorunsuz diyor... ;) kasdettiğim yanlış anlaşılmasın...

e yani o zaman 285 binde sorunsuz olmuş olmuyor :):)
ama güzel araç onlari. bende kullanmiştim bir kaç kes

yorumlalrınızA teşekkürler araç 285 binde evet 200 binde motor yapılldı sorun yok derken tabiki motor yapılıcak yada balata biticek yada bi yerinden ses gelicek ama 40 bin km yada 50 bindeki yeni araçlar kadar servise gitmiyorum

diğer bi arkadaş eski araçda özellik yok ondan bozulmuyor demiş :) abs klima TC anti patinaj vs var daha ne ollsun dreksiyonu elektronik değill ve otomotik vitesi yok yeni araçlara göre servisleri bi dolaşın kaç tane asta gsi var yada 94 95 arası araç var ve kaç tane 2003 2008 arası araç var servis yada sanayi farketmez

anlaltmak istediğim yeni araçlalr yakıtı az ollsun fiyatı uygun olsun motoru küçük olsun ama ii gitsin benim aracım yakıyor ama hakkını fazlasıyla veriyor

yeni araçlara napıyolar 1.3 dizel motoru koy ondan sonra bas turboyu elektronik parçalar sarsın heryanını tamam az yakıyo bi basarak kulllanın bakallım 4 5 bin devirde ne yakıyo görün.. okadar küçük motora ver turboyu sonra yok yağ kaçırdı yok turbo mili boşluk yaptı yok enjektörler bozuldu yok turbo borusu yırtıldı teknolloji geliştikce kalite azalıryor sorunlar çoğalıyor bunu unutmayın sonuç olarak opel arabasaı orta kalite bi araç ne çok dadik ne çok kalitelli ama zamanla eski makinaları özllicez örnek olarak opelin sfi motoru pejonun 106 gti motoru 306 gti motoru imprezanın 2.0 gc8 kasası bunlalr aranıyor inanıyorum 94 gsi nin sıfırı çıksa okadar satarki kimse inanamaz 106 306 gti sıfır km de yenisi üretilse kimse almıyorum demez bunlar istenilmese yada sevilmese bu yaşlarında bu paraları etmez ben 14 senelik motor ustasıyım benzinli dizel lpg farketmez a dan z ye bilmedim konuyok şahsen kedim milyarder olsam bile 0 araç almam herkezin bi zevki vardır allırım akllıma yatan bi cihaz yüklerlim binerim tabiki yeni araç sahiplerini üzmek düşündürmek istemiyorum onlar sorun ollmasın derdi ollmasın diye yeni allıyolar ama al 40 liraya arabayı 30 liraya zorla sat nolldu okdar para kolaymı kazanıllıyo para o yüzden araç alıcaklar çok ii düşünsün artık zaman tasaruf zmanı devir para devri zaten devlte çallışıyoz diceksinizki sen neden gsi ye biniyon tasaruftan söz ediyon :) o ayrı bi zevk 2. aracım öle her gün gezillmiyo vallla günde 40 50 yakıyo
ama stres allıyor buna inannın :)

Geri