bu yolların hali ne!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
weSti555' Alıntı:
Ankara belediye baskanı Melih Gökçek acıkladı tv de ben bu asfalt işini beceremedim şimdi bi Alman firması ile anlastık bizde 1-2 yıl olan asfalt omrunu 30 yıla cıkaracaklar Artık bundan sonra duzelir İnsallah

Noolcek ki nasılsa onu da kazacaklar :D .Hem biz bu Alman'ların döktüğü asfaltı kazmayı beceremedik deyip bi de Japon firmasıyla anlaşırlar kazmak için :) .

+15489745641

gençler bu yollar gerçekten bizim arabaları hırpalıyor.

opelciye otoban lazım

mustafagokay' Alıntı:
Suçu sadece belediyelere atmak yanlış olur aslında, kurumlar arasındaki koordinasyon eksikliklerinden kaynaklanabiliyorda...

Çok kolay değil yani...
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu konuda çok yol katetti aslında...

Ama Bahsettiğimiz şehir İSTANBUL 15 milyona hizmet vermek, ve yakın zamana kadar hiç bir plan ve programa göre hareket edilmiyor olması...

İSTANBUL da yaşayan arkadaşlar, bardağın boş olan kısmına bakmayı tercih ediyor...

REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR ARKADAŞIM . BİR VATANDAŞ OLARAK KOORDİNASYONU SAĞLAMAK BENİM GÖREVİM DEĞİL , AYRICA O BARDAĞIN % 90 BOŞ NASIL GÖRMEZLİKTEN GELEYİM.:(

mtnplus' Alıntı:
REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR ARKADAŞIM . BİR VATANDAŞ OLARAK KOORDİNASYONU SAĞLAMAK BENİM GÖREVİM DEĞİL , AYRICA O BARDAĞIN % 90 BOŞ NASIL GÖRMEZLİKTEN GELEYİM.:(
sana helal olsun:alkis:

İstanbul yollarının ne durumda olduğunu tam olarak bilmiyorum ama Sivas'a doğalgaz geldi yollar bitti.. bir daha ne zaman yeni asfalt yaparlar bilmiyorum..

nevsehır gayet guzel yoları ama dogal geldı gerı bozuldu.. guzellıgınden zıyade turkıyede tek ıl tum komsu sehırlerıyle baglatı yolu cıftlı gelıs gıdıs olan

merak etmeyin arkadaslar bu ülkeden hiç bisey olmaz 30 yil dayanan asfalt dökseler bile bikaç ay sonra biri bi ihaleye girer yollar yeniden kazilir rezil olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri