Buda Bana özgün Tech 2 Kendi Tarafimdan Yapilmiştir

ustam yanlış anlama biz sen yapıyorsun demedik ama zar zor para kazanıp araç alıyoruz ve bazı akıllılar insanları dolandırmaya çalışıyor.
hepimiz bu durumdan çekiyoruz ve önyargılı davranıyoruz.
ama yazında 3-4 defa araç kilometresini düşürebiliyor yazdığından direk dikkat çekiyor...

ancak şurda şu var yaptıgım cihaz km düşürüyor yazmışım dikkat! ediniz ben km düşürüyorum diye yazmadım yaptıgım cihaz bunları şunları şunları yapıyor diye yazdım özeliklerini sıraladım arkadaşım =)=)

Sen de haklısın.Sonuçta suç silahı satanda değil, o silahı kullanıp karşısındakini öldürende......mi?

insanlar artık bu dewirde araç alabilmek için yediinden içtiğinden keser oldular.büyük zorluklarla alınıyor.km düşürüyorlar, her türlü hasarı yutturmaya çalışıyorlar.olan gene binbir zorluklarla araç alan fakir fukaraya oluyor.o yüzden biraz tepkili olabiliyoruz....

iyi amaçlar için kullanılacksa (arıza tespiti gibi) mesele yok, ama km düşürmek hiç etik değil.sahsi fikrim; bu cihaz km düşürebilme özelliğinde sahip ama satarken o özelliğini aktif etmiyoruz yada benzeri bir şekilde tanıtırsan bu ürünü, daha şık olur.

merak etmeyin az önce km düşürme kısmını iptal ettim cihazdan bundan sonra kimse yapamaz =)=) direncin birini iptal ettim

dikkat! bu arada tüm opel kullanıcıların gözü aydın az önce parcalara zam geldi toplam 270 kalem parcaya zam gelmiş durumdadır herkezin bilgisine az önce parca programını güncelledim zam kendi tarafımdan yapılmıyor bilginiz olsun yetkili servis satış fiyatlarına zam geldi pc den görüyorum şuan =)=)

GOLD MASTER' Alıntı:
merak etmeyin az önce km düşürme kısmını iptal ettim cihazdan bundan sonra kimse yapamaz =)=) direncin birini iptal ettim

dikkat! bu arada tüm opel kullanıcıların gözü aydın az önce parcalara zam geldi toplam 270 kalem parcaya zam gelmiş durumdadır herkezin bilgisine az önce parca programını güncelledim zam kendi tarafımdan yapılmıyor bilginiz olsun yetkili servis satış fiyatlarına zam geldi pc den görüyorum şuan =)=)

tşk bilgi için.km düşürmeyi iptal ettiiğin için de çok tşk.yaptığımız işleri hakkını wererek we dürüst yapmak için çabalamak en güzeli...

tşekkürler usta işte bize de yakışanı budur...

GOLD MASTER' Alıntı:

Duyarlılığın için tşk. ustam en güzelini yaptın:alkis:
Bu arada biraz önce bir yerde okudum. honda bayisinden 2. el 50.000km de accord almışlar. Kısa bir süre sonra aracın eski servis fişlerini bagaj döşemesinin içinde bulmuşlar ve servise en son 250.000km de girdiğini öğrenmişler.:mad:

MaX' Alıntı:
Duyarlılığın için tşk. ustam en güzelini yaptın:alkis:
Bu arada biraz önce bir yerde okudum. honda bayisinden 2. el 50.000km de accord almışlar. Kısa bir süre sonra aracın eski servis fişlerini bagaj döşemesinin içinde bulmuşlar ve servise en son 250.000km de girdiğini öğrenmişler.:mad:

yok artık yaaaa şaka mı bu.250bin km de yıpranma olduğu anlaşılmaz mı.ama bunu yapanlar da cidden.....nse susuorum:mad: :mad: :mad: :cool: :(

Geri