buda benden yeşilin asaletini yansıtan sedan g kasa aracım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakibo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araç güzel ama konu sahibi kızmazsa yeşilin asaletinin ne olduğunu sormak istiyorum. bence araç alırken istenmeyen bir renktir yeşil...

evet doğru diyon,şimdi telefonda arkadaşıma arabam yeşil renk desem,bula bula yeşilimi bulmuş der.asaleti derken ben bir yeşil rengin araca yakıştığını çok nadir görürüm.Benim zevkime görede buopele bu yeşil renk çok yakışmış.aracı almaya giderken zaten aklımda hep soru işareti vardı fakat aracı görünce yeşilin yakıştığını gördüm ve içime sinerek aldım.Yeşilin asaleti derken bunu kastetmek istedim,bu araca yakıştığını enazından bana göre yakıştığını.

bu konuda haklısın. mesela ben vecta b kullanıyordum gri renkli. o dönemde bir vectra ya daha bakmıştım. yeşil renk ama inan bu kadar iğrenç olamazdı. yine de basiretim bağlandı alacaktım. servise götürdük. orjinal dediği aracın 7 parça boyası çıkınca servise gösterme parasını da ben verdim gönderdim adamı:) iyi ki de boyalı çıkmış çünkü içime sinmemişti. vectrada yeşil bence çok kötü duruyor. ama astraya daha çok yakışıyor bu renk sanırım biraz ton varkı var.

aynen bilader,tonu değişik bir yeşil,bazı renkler vadır her araçta güzel durmaz,aracına göre yakışması değişir.buda bana öle geldi,içime sindi aldım.

Kazasız belasız inşallah.

Geri