Maşallah.Çok emek harcanmış ve süper olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vallaha alper sorma nekadar yaşlanmışız yaa ne gunler geçmiş senın cihazında ilk gununden itibaren fotoları koyda gorelim olmazmımaşallah Aslanım....
okuyunca bian kendimi yaşlanmış hissettim amma zaman geçmiş bea
çok emek verdin ama herbiride fazlasıyla değdi gerçekten duruşuyla gidişiyle 10 numara oldu tekrar maşallah....
hehe sorma gercekten sanayi kadar guzel bir ortam yokallah kaza bela vermesnn..güsel araçç.. okuyunca insan kendini buluo p ben de eskilere gittim., sanayi kadar huzur veren bier yok abi bana öss snavına bi gün kala sanayide döşemeyle ugrasıodum) ......Ayrıca bi kac gün önceden randevu alınıp daha usta dükkanı acmadan kapıda arabanın içinde dört gözle ustanın gelmesini beklemek kadar acı bişee yok
Masallah, emegine saglik Aslan
TR de teksin.
hehe tesekkur ederım hoca senın aracın fotolarını kaldırdın sen gercıde koyda onlarıda gorelım hem profesyonel parcalar gormus oluruz
Yeni projelerini bekliyoruz
onlar onceden beyazdı zaten ama ben orjınallıkten yanayımkazasız belasız günlerde kullan aracını güzel olmuş emek harcamıssın gerçekten gözüme çarpan birtek çamurluk sinyallerin oldu onlarıda beyaz olanla değiştirirsen daha iyi durur.
tesekkurlermaşallah kazasız belasız kullan