buda benım arabamın hikayesi

Maşallah.Çok emek harcanmış ve süper olmuş.

maşallah Aslanım....

okuyunca bian kendimi yaşlanmış hissettim amma zaman geçmiş bea :D

çok emek verdin ama herbiride fazlasıyla değdi gerçekten duruşuyla gidişiyle 10 numara oldu tekrar maşallah....

allah kaza bela vermesnn..güsel araçç.. okuyunca insan kendini buluo :Pp ben de eskilere gittim., sanayi kadar huzur veren bier yok abi bana :D öss snavına bi gün kala sanayide döşemeyle ugrasıodum:)) ......Ayrıca bi kac gün önceden randevu alınıp daha usta dükkanı acmadan kapıda arabanın içinde dört gözle ustanın gelmesini beklemek kadar acı bişee yok :D

kazasız belasız günlerde kullan aracını güzel olmuş emek harcamıssın gerçekten gözüme çarpan birtek çamurluk sinyallerin oldu onlarıda beyaz olanla değiştirirsen daha iyi durur.

maşallah kazasız belasız kullan

maşallah Aslanım....

okuyunca bian kendimi yaşlanmış hissettim amma zaman geçmiş bea :D

çok emek verdin ama herbiride fazlasıyla değdi gerçekten duruşuyla gidişiyle 10 numara oldu tekrar maşallah....
vallaha alper sorma nekadar yaşlanmışız yaa ne gunler geçmiş :D senın cihazında ilk gununden itibaren fotoları koyda gorelim olmazmı

allah kaza bela vermesnn..güsel araçç.. okuyunca insan kendini buluo :Pp ben de eskilere gittim., sanayi kadar huzur veren bier yok abi bana :D öss snavına bi gün kala sanayide döşemeyle ugrasıodum:)) ......Ayrıca bi kac gün önceden randevu alınıp daha usta dükkanı acmadan kapıda arabanın içinde dört gözle ustanın gelmesini beklemek kadar acı bişee yok :D
hehe sorma gercekten sanayi kadar guzel bir ortam yok
Masallah, emegine saglik Aslan :)
TR de teksin.
hehe tesekkur ederım hoca senın aracın fotolarını kaldırdın sen gercıde koyda onlarıda gorelım hem profesyonel parcalar gormus oluruz
Yeni projelerini bekliyoruz :D

kazasız belasız günlerde kullan aracını güzel olmuş emek harcamıssın gerçekten gözüme çarpan birtek çamurluk sinyallerin oldu onlarıda beyaz olanla değiştirirsen daha iyi durur.
onlar onceden beyazdı zaten ama ben orjınallıkten yanayım :D
maşallah kazasız belasız kullan
tesekkurler

Maaşallah....Sana bir anket gerek aslan.....emeğine sağlık....:cool:

Geri