Buda benim arabamın resimleri arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ISMMZM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araban cok temiz inşallah istediğin fiyata satarsın tamda benim çalıştıgım şirketin jeneretörü önünde cektirmişssin valla

araban güzel ama deri döşeme değil sanırsam. edeceği fiyat 16.50- 17.50 arası çünkü o arabanın full lekesizi vardı gümüş renk 18 e gitti

kilometresi boyası ve değişenini bilmeden fiyat vermek çok zor..

bizim bi komşu aldı 2000 model 2000motor ,içi sarı deri ama çatlamış gibi duruyo deriler biraz..arabada boya yokmuş kmsi 60000 civarı diri araba, garaj arabasıymış yok işte adam karısına almış sonra ayrılmışlar bilmem ne falan biraz uğursuz bi arabaymış :D ama düşeşe gelmiş 14000 ytlye almış bizim komşu..bende komşudan öğrenmedim aslında bizim bakkal bi abi var mahallede olan biten herşeyi bilir:D 2005 astra h si var..işte bu bizim bakkal bizim komşuya direk 16.5 milyar teklif etmiş yani adam 14 e aldı direk bana sat 2.5 milyar karın olsun demiş ama adam satmamış..durum seninkiyle bayağ bi farklı ama destan yazar gibi yazdık işte yine:D

komşumuzdada vardı takasa soktu toyota corolla 4d ile 19000 e saydılar 2001 modeldi sanırım...bu arada çok yakışıklı araban maşallah kazasız belasız kmler :)

şu sıralar satamazsın 0 araçlarda çok cazip kampanyalar var yıl sonu hedeflerinden,satacaksan şubat mart ayları ideal...

araban güzel ama deri döşeme değil sanırsam. edeceği fiyat 16.50- 17.50 arası çünkü o arabanın full lekesizi vardı gümüş renk 18 e gitti

buda full bi araç

Son düzenleme:
araban çok güzel allah kaza bela wermesin bu arada sen ne yapıcaksın kaç para ediceğini boşwer ne satmayı düşün nede fiyatını:) ;) ;)

Geri