kazasız belasız sürüşler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cengiz ön tamponda bi kaç rötüş yaptırdınmı çok canlar yakacağa benziyo heleki akşamları sis farıyla gezmesi gibisi yok gerçekten süper cengiz aracın allah kaza bela vermesin
Cengiz sanki biraz boyama için fazla istemiş gibi ben bi aralar boyattırcaktım sordum soruşturdum komple 350 boyuyacaktı ki sorduğum yer yetkili servis yani neyse boyatacağın zaman sor soruştur en uygun fiyata boyattırırsın boyattıracağın zaman altındaki eteğide düzelttirirsin sanki hafif sarkma gördüm gibi yoksa aracın maşallahı var iyiki aldırmışızEvet benim canımı sıkan kısımda orası rutusluş iş var ama usta komple inmesi lazım diyor.zımparalanacak tamponlar komple boya yapılması gerek dedi oda 500 YTL istiyor o yuzden şimdilik boya benim canımı yakıyor ama mart nisan gibi can yakmaya baslıcam onumuzdeki ay güzel bi ses sistemi yapıp bide film yapıyorum bu ay arka koltuklara başlık ve sürücü kollugu yaptırıp egzost yaptım onumuzdekine ses tamponlar sonra kışın kaydırırız falan
Cengiz sanki biraz boyama için fazla istemiş gibi ben bi aralar boyattırcaktım sordum soruşturdum komple 350 boyuyacaktı ki sorduğum yer yetkili servis yani neyse boyatacağın zaman sor soruştur en uygun fiyata boyattırırsın boyattıracağın zaman altındaki eteğide düzelttirirsin sanki hafif sarkma gördüm gibi yoksa aracın maşallahı var iyiki aldırmışız
Hayırlısı cengiz ama daha dur daha yeni aldın biraz sıkıl aracından hem o fiyata bulabilceğin nadir araçlardan ben şimdilik keyfini çıkar derim ilk zamanlar bende satıp G kasa alcaktım az binelim az binelim dedik aradan 3 sene geçmiş şimdi G kasa planı suya düştü satmaya kıyamıyorumWaLLA bende anlamadım adam o kadar fiyat verince olmassa eskişehire gelince boyatırım ya cidden o tamponun altındakii siyah bi etek var o yenilencek aldıgımda biraz gidikti ben arabanın onunun alçaklık seviyesinin ayarlayana kadarda o hale ben getirdim ee connect sürdüm genelde altı yuksek geliyodu bu astra ilk zamanlar alcaklık muhabbettinden cok cekti benden :d ama arabamı şimdi çok seviyorum, 2 gün öncesine kadar satılıktı müşteri çıkmıştı 12,500 sonra içim cız etti satmaktan vazgeçtim binecem
Hayırlısı cengiz ama daha dur daha yeni aldın biraz sıkıl aracından hem o fiyata bulabilceğin nadir araçlardan ben şimdilik keyfini çıkar derim ilk zamanlar bende satıp G kasa alcaktım az binelim az binelim dedik aradan 3 sene geçmiş şimdi G kasa planı suya düştü satmaya kıyamıyorum
Tamamdır sende aynı yolun yolcususunAynen bende G kasa istiyordum ama ciddn içim el vermiyor gün geçtikce dahada baglanıyorum süper yapmayı düşünüyorum arabayı valla