Buda Benim Beyaz Atım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurer53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Buda Benim Beyaz Atım :)

Ahhh Ahhh ben o rüzgarlıklardan sebep gece uykum kaçmıştı. Sol arka kelebek camın orayı silerken aracın krom çitasının üst ucunu yerinden çıkardı ne yaptıysam yerine koyamadım. Servise gittim bu cam la kompledir dedi Sonra siyah Amerikan silikonu ile yapıştırdılar. Sökmeye kalktım sökülmekte sökülmüyor ne biçim yapışmışsa artık. Yıkarken ve kurularken dikkat ediyorum :((

ugurer53 link' Alıntı:
Ahhh Ahhh ben o rüzgarlıklardan sebep gece uykum kaçmıştı. Sol arka kelebek camın orayı silerken aracın krom çitasının üst ucunu yerinden çıkardı ne yaptıysam yerine koyamadım. Servise gittim bu cam la kompledir dedi Sonra siyah Amerikan silikonu ile yapıştırdılar. Sökmeye kalktım sökülmekte sökülmüyor ne biçim yapışmışsa artık. Yıkarken ve kurularken dikkat ediyorum :((
Hmm rüzgarlık ne çok kötü durmuş nede güzel olmasa da olurmuş fakat ondan ziyade ilk fotoğraf ne öyle çok hoşuma gitti kapı içi ledleri de bende istiyorum kardeşim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin  045thumbsup

Rüzgarlık dışında güzel araç, kazasız günlerde kullanmanızı dilerim.

Kardeşim hayırlı olsun güle güle bin :) Rize'nin neresindesin?

Rüzgarlık süper olmuşşş. Bozmuş diyenler canlı görmesi lazım

çok güzel araba kazasız belasız kullanın

Maşallah kazasız belasız sürüşler... Rüzgarlık bana göre çok sırıtmamış ama olmasa da olurmuş. Ama sizin hoşunuza gittiyse gerisinin hiçbir önemi yok.  greatt

Abi araç çok güzel de şu rüzgarlıkları takarak aracın güzel görünüşü neden bozulur anlamış değilim. civiclerde de bolca görüyorum bence araca hiç yakışmıyor. Eski klimasız araçlarda rüzgar çarpmasın diye kullanılırdı artık cam da açmıyoruz.

Geri