Buda benim Corsa C ))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkany
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tatlı olmuş araban allah kaza bela vermısen. bu arada çıkardığn farları napdn bana o farlardn lazm ama sen napmayı düşünüyrsn?

teşekkür ederim. amin. : ) çıkarttığım farlar bende duruyor. aracı satarken sattığım kişiye vermeyi düşünüyorum ki muayene esnasında sıkıntı yaşamasın : )

junyan farlar muayene sırasında sorun cıkartmıo sadece sorun xenon farlarda...egerkı muayneye gderken xenonları cıkartıp yerıne sarı ampul koyrsanız hıc bı sıkıntı yasamazsını kı ben ole gectım tüv den....birde ferrari kornası ve sislerdeki xenonlar tüv den geçiyor bilginize....

junyan farlar muayene sırasında sorun cıkartmıo sadece sorun xenon farlarda...egerkı muayneye gderken xenonları cıkartıp yerıne sarı ampul koyrsanız hıc bı sıkıntı yasamazsını kı ben ole gectım tüv den....birde ferrari kornası ve sislerdeki xenonlar tüv den geçiyor bilginize....

bende cosmo far var xenonlu olarak muayeneye girdim. muayeneden geçti. hiç bir sorun olmadı. acaba mercekli olmasından dolayımı :confused:

2 ay boyunca boşuna odamda yatırmışım desene farları : ) bana takma geçmez demişlerdi. : )

Uzunca bir aranın ve tatilin ardından tekrar burada olmak güzel oldu :) ufak tefek değişikliklerle aracıma daha keyifle binmeye devam ediyorum :) kaliper ve kampanaları boyattım... yeni plakaları taktırdım... devamı gelecek inşaallah ;)

benim arabamın kısa, uzun ve sisleri xenon :)
bana geçer sıkıntı olmaz dediler. kornamda ferrari :)
içime kurt düşürdünüz. geçmezmi acaba? yılbaşında muayene olucazzzz ;:)

benim arabamın kısa, uzun ve sisleri xenon :)
bana geçer sıkıntı olmaz dediler. kornamda ferrari :)
içime kurt düşürdünüz. geçmezmi acaba? yılbaşında muayene olucazzzz ;:)

xenonlar sislerde geçiyor ama farlarda geçmiyor diye biliyorum. hatta burada bir arkadaş söylemişti. :)

sıkıntıııı..... ozaman binlerce zenonlu araç var. hepsi söküpm geçiyor? bence geçmesi lazım.

hergün yeni bir değişiklik çıkıyor..
benim 307 in farları mercekliydi xenon luydu + sisler hemide 8000 k geçti yaklaşık 1 sene civarı...
ama istanbulda arkadaşın saxo nun ferrari kornasına taktılar :)
abi bide senin uzunlar xenon..sıkıntı olur zati onda selektör atmak istediğinde anında doldurmuyorki ?!?

araç çok iyi, Allah kaza bela vermesin;
arka stoplara siyah folyoyu nerde ve kaça yaptırdın, ben çerkezköy'de oturuyorum.