Buda benim insignia..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _nusret_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
süper kardeş hayırlı uğurlu olsun;bencede hiç bir ek yapmaya gerek yok bu arabaya baz modeli manyak esktraları var prama olsaydı astra elegance yerine bunu alcaktım ama arada 12 bin fark olunca vazgeçtim

arkadaşlar teşekkürler. arabayı değerlendirirken fiyat performans ve konfor olarak bakmak lazım. ben bu fiyata bundan güzelini bulacağımızı düşünmüyorum. 115 beygir olmasına rağmen gayet atak bi araç. ivmelenmesi cok güzel. amortissörleri gayet yumuşak. yakıt olarak ölçmememe rağmen dikkat ceken bi yakıt harcaması yok. iç mekan hiçte sölenenler gibi dar falan değil. zaten sürücü için üretilmiş bi araç. insan kendini direksiyon başında gayet özel hissediyor. dış görünüm olarak zaten söyleyecek bişi yok. tek eksi olarak söleyebileceğim araç doluyken yokuşlarda biraz zorlanıyor. ama büyük eksiklikmi derseniz bence hiç önemli değil. eğerki önündeki opel amblemini cıkarıp mercedes bmw amblemi takın fiyat tam iki katı olur buna emin olabilirsiniz o kaliteyi hissettiriyor.

hayırlı olsun allah kazadan beladan korusun bu aracta ozellıkle en cok beyendıgım konsolu cok luks ve guzel tasarlanmıs ucak gıbı msallah;)

Geri