BUDA BENİM KİNG xP 96 ASTRA görülmeye değer

teşekkürler abi daha ii si senin olsun

fotoların açılması baya uzun sürdü arada çay alıp geldim ama gördüğüme değidi doğrusu, ledler manyak olmuş, beynimde şimşekler çaktı. Uzaktan mercedes gibi duruyo ...

fotoların açılması baya uzun sürdü arada çay alıp geldim ama gördüğüme değidi doğrusu, ledler manyak olmuş, beynimde şimşekler çaktı. Uzaktan mercedes gibi duruyo ...

sağolun araç dışı led leri kaliteli kullandım araç içini ise ucuz kullandım dışında kullandığım her led 3 led gücünde sis farı gibi duruyor uzaktan :)

Ayak kısmını nasıl aydınlattın Metin
Sen bu gidişle kadran kitleyeceğine araba seni kitler haberin olsun yavaş git yerli yerinde

Ayak kısmını nasıl aydınlattın Metin
Sen bu gidişle kadran kitleyeceğine araba seni kitler haberin olsun yavaş git yerli yerinde

dediğim gibi dışarı pahalı içeride ısınmadan etkilenmeyecek derecede 1 metre led aldım benim oturduğum yerde plastik kısmın sonunda yan tarafda ise daha ileriside bi noktaya led leri taktım sonrada bunu kapı ve sol tarafdaki orta lambayı yakan anahtara bağladım şimdi orta lambaya 3 lü özel led ve torpido ya 3 lü özel led arka plaka aydınlatıcısına 3 lü özel led çektirdim.araç bem beyaz oldu :)

kazasiz belasiz kullanin araciniz motor acisindan kusursuz gibi gorunuyo (son resmi sizin cekmenizden) ama bence okadar hiza hic gerek yok...

kazasiz belasiz kullanin araciniz motor acisindan kusursuz gibi gorunuyo (son resmi sizin cekmenizden) ama bence okadar hiza hic gerek yok...

araç motor bakımında yeni çıktı biraz para harcadım.yağı felan yeniydi öyle dedim yol boş bi basayım :) 220 yaptı da fotoyu cekerken hız düştü insan korkuyo yüksek süratte

Geri