Buda benim yol arkadaşım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan e.sarı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel olmuş güle güle kullan kazasız belasız..arabanın rengini filmler tamamlamış süper olmuş..

3 sene oldu bi sıkıntı yok allaha şükür saolun gerçekten...önceden bende de astra g vardı hala pişmanım sattığıma :( çok cefakar bi arabaydı...

güzel araba.. ayrıca vectra ya yay takanı ben ilk kez gördüm takdir ettim:D
bu arada arkadaşın ön cam dahil filmli aracı, ziebartta yapıldı gayette memnun, gerçi ondada zenon var olmasa sorun olabilirdi belki sizinki gibi

p2210011smallrw3.jpg

p3250250nh8.jpg

xenon olmayınca ewt biraz sorun oluyo ama şimdi iyi.ayrıca vectra ya yay takan var baya yawww :) bi ara 6 cm indirdim garaja girmeyince malum biraz yükselttik.şimdide ses yapıyo biraz.kısmetse yayın olmazsa olmazı amortisör takıcam finallerim bi bitsinde onu da haledicez kısmetse.saolasın görüşlerin için.

kazasız belasız güle güle kullan

yok doğrudur bayağ takan olduğu.. ama ben kendi adıma ilk gördüm :)
garaj olayları hep sıkıntı zaten.. bizim ordaki garajda bi pejo 407 ön tamponunu bırakmıştı hediye olarak:D sonra eğimi azalttılar

ALLAH KAZA BELA VERMESİN ORJİNAL BİR ARAÇ
ön cama filim uygulaması eski bir olayda 3 sene önce demişsin biraz abartılı , yay olayına gelince 6 cm indirmeyi...NEYSE biraz bekle seni gercek VECTRA C tanıştıracam....

ALLAH KAZA BELA VERMESİN ORJİNAL BİR ARAÇ
ön cama filim uygulaması eski bir olayda 3 sene önce demişsin biraz abartılı , yay olayına gelince 6 cm indirmeyi...NEYSE biraz bekle seni gercek VECTRA C tanıştıracam....

çn cam olayı aslen eski 2005 in sonunda aldım arabayı.aldıktan iki sonra zaten başladık yapmaya.şu sıralar insanlar yapmaya başladı gerçekten :) bu arada ciddi çok merak ediyorum ne yollicaksın...yeni bişiler kaparız öğreniriz :)

yok doğrudur bayağ takan olduğu.. ama ben kendi adıma ilk gördüm :)
garaj olayları hep sıkıntı zaten.. bizim ordaki garajda bi pejo 407 ön tamponunu bırakmıştı hediye olarak:D sonra eğimi azalttılar

doğrudur kardeş :) garaj girişinin remini çekip koyucam harbi işkence gibi :( çok güzel basmıştım arabayı yılan gibiydi ama yapçak bişi yok...seninde arabana oldukça sade ve güzel :) sorunsuz kullanman dileğimle...

Geri